Dagboeken Alan Rickman worden binnenkort uitgegeven

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 09:07

De Britse acteur Alan Rickman, vooral bekend als Severus Snape in de 'Harry Potter'-films, overleed in 2016, maar binnenkort worden al zijn 27 dagboeken openlijk gepubliceerd.

Rickman hield jarenlang dagboeken bij, die binnenkort allemaal zullen gebundeld worden in één boek. De dagboeken vertellen unieke verhalen en anekdotes van op de set van o.a. de acht 'Harry Potter'-films.

"Hij schreef in zijn dagboeken alsof hij met een vriend aan het praten was", zegt Alan Taylor, die de bundel heeft samengesteld. "De verhalen bieden een intrigerende kijk op hemzelf, zijn naasten en de wereld om hem heen. Ze zijn intiem, opmerkzaam en erg grappig", ging hij verder aan The Times.

De legendarische acteur overleed in 2016 op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Bij het grote publiek werd hij bekend als de mysterieuze Severus Snape, maar hij had ook nog andere glansrollen in films zoals 'Love Actually', Die Hard' en 'Alice in Wonderland'.

"Madly, deeply: the diaries of Alan Rickman" zal vanaf 18 oktober verkrijgbaar zijn.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Jaimie Vaes is weer vrijgezel

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:07

Jaimie Vaes gaat weer als vrijgezel door het leven. De ex van Lil Kleine maakt in een gesprek met RTL Boulevard bekend dat haar relatie met Afshin Momadi verleden tijd is.

Het gerucht over de breuk gaat al een tijdje rond, maar is nu dus ook bevestigd door Jaimie zelf. Over een reden houdt ze haar lippen stijf op elkaar, maar ze zegt wel dat het goed met haar gaat.

In de zomer werd bekend dat Jaimie opnieuw de liefde had gevonden bij Afshin Momadi, iemand die ze al twaalf jaar kent. “Ik vind hem heel erg leuk”, zei ze toen tegen RTL Boulevard. “We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer