Dagboeken Alan Rickman worden binnenkort uitgegeven

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 09:07

De Britse acteur Alan Rickman, vooral bekend als Severus Snape in de 'Harry Potter'-films, overleed in 2016, maar binnenkort worden al zijn 27 dagboeken openlijk gepubliceerd.

Rickman hield jarenlang dagboeken bij, die binnenkort allemaal zullen gebundeld worden in één boek. De dagboeken vertellen unieke verhalen en anekdotes van op de set van o.a. de acht 'Harry Potter'-films.

"Hij schreef in zijn dagboeken alsof hij met een vriend aan het praten was", zegt Alan Taylor, die de bundel heeft samengesteld. "De verhalen bieden een intrigerende kijk op hemzelf, zijn naasten en de wereld om hem heen. Ze zijn intiem, opmerkzaam en erg grappig", ging hij verder aan The Times.

De legendarische acteur overleed in 2016 op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Bij het grote publiek werd hij bekend als de mysterieuze Severus Snape, maar hij had ook nog andere glansrollen in films zoals 'Love Actually', Die Hard' en 'Alice in Wonderland'.

"Madly, deeply: the diaries of Alan Rickman" zal vanaf 18 oktober verkrijgbaar zijn.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer