Dit ‘Blind Getrouwd’-koppel verwelkomt eerste kindje!

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 09:05

Leuk en liefdevol nieuws uit de Vlaamse showbizz want het ‘Blind Getrouwd’-koppel Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans verwelkomde zopas hun eerste kindje!

De twee deden in 2020 mee met het bekende en succesvolle VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ en overleefden het zotte avontuur. De twee zijn nog steeds dolverliefd en zo kwam op 22 september Lily Hulselmans op de wereld:

“Op 22 september 2022 werd onze pracht van een dochter geboren met een geplande keizersnede. Wij zijn al helemaal verliefd en genieten volop van onze roze wolkjes”, luidt het in de caption bij de foto.

De twee zijn dolgelukkig en zien het ouderschap volledig zitten: “We kijken er allebei enorm naar uit. We zijn een goed team, dat komt goed. We wilden allebei graag kinderen, dit is een logische volgende stap en een mooie bevestiging dat het goed zit tussen ons. Onze verliefde gevoelens van in het begin komen weer naar boven. De voorbije tijd hebben we intens verbouwd en toen was de prille verliefdheid snel voorbij. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar wat telt is dat we gelukkig zijn bij elkaar”, klonk het nog bij het koppel enkele weken geleden aan Story.

Proficiat Winnie en Jonah!

Romina en Jan verwelkomen eerste kindje!

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 10:10

Er is weer een nieuwe ‘Boer Zkt Vrouw’-baby ter wereld gebracht want Jan en Romina zijn de trotse ouders geworden van zoontje Dré. Dat werd zopas bekendgemaakt via instagram.

De twee leerden elkaar kennen in 2018 door het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw: De Wereld Ron’. Jan woonde toen in Australië. Inmiddels is hij echter voor Romina weer naar België verhuisd.

In juni maakten de love birds bekend dat er een eerste kindje op komst was. En nu is het zover: eerder deze week moest Romina bevallen en bracht ze zoontje Dré ter wereld.

"Al ons later is met jou", schrijft Romina bij de prachtige post op insta.

Proficiat Jan & Romina!

K-pop-ster Kris Wu gaat 13 jaar de cel in

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 09:57

De Chinees-Canadese zanger en acteur Kris Wu gaat dertien jaar de cel in. Hij werd zopas veroordeeld nadat hij schuldig bevonden werd aan verkrachting. Hij zal die straf uitzitten in een gevangenis in China, maar zal na zijn straf het land moeten verlaten.

De 32-jarige Kris Wu, die vooral bekend werd met zijn Chinees-Zuid-Koreaanse band EXO, werd in Peking veroordeeld tot elf jaar en zes maanden gevangenisstraf voor verkrachting. Daarnaast kreeg hij nog eens twintig maanden cel voor “het aanzetten tot promiscuïteit”.

Hij vliegt de cel in nadat hij beschuldigd werd van verkrachting van een minderjarig meisje. Wu zelf ontkende alle feiten, maar vliegt nu dus toch de gevangenis is. In totaal werd hij schuldig bevonden aan het “verkrachten van drie slachtoffers die dronken zouden zijn geweest en zich niet konden verzetten”, klinkt het bij de rechtbank van Peking.

Ontdek meer