Shawn Mendes leent stem uit voor animatiefilm

Karen Luiken-25 september 2022 om 05:55

Shawn Mendes zal te horen zijn in de nieuwe animatiefilm ‘Lyle, Lyle, Crocodile’. De zanger heeft zijn stem uitgeleend voor de muziek van het project én het hoofdpersonage. Dat meldt Variety.

De soundtrack van de film wordt ingezongen door Shawn Mendes, Stevie Wonder, Elton John en nog een aantal andere zangers. Verder heeft ‘Mercy’-ster ook een aantal andere liedjes voor de animatiefilm geschreven, waarvan de eerste volgende week wordt uitgebracht. Die song heet ‘Heartbeat’.

‘Lyle, Lyle, Crocodile’ is gebaseerd op het kinderboek van Bernard Waber uit 1965 en gaat over Lyle de krokodil (ingesproken door Shawn) die zich in New York bevindt. Nadat de familie Primm in een huis aan 88th Street komt te wonen, schrikt mevrouw Primm zich rot als ze het zingende reptiel in haar badkuip vindt. Uiteindelijk raakt de krokodil bevriend met haar zoon Josh en zijn baasje.

Babynieuws: Jolien Roets is bevallen!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 10:05

Leuk babynieuws uit de Vlaamse showbizz want Q-dj Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar hebben via sociale media de geboorte van hun dochtertje aangekondigd!

“Deze diva heeft haar spectaculaire entree zeker niet gemist”, klinkt het op de socials van Jolien. Het zusje van Idris kreeg de naam Mina Lamia en werd geboren op 14 maart.

“Ze is duidelijk born ready om broer Idris Mehdi’s en ons leven helemaal op stelten te zetten”, klinkt het bij Jolien.

Hakim en Jolien hebben samen al een zoontje, Idris, die in april 2 jaar wordt.

Proficiat!

Fabrizio laat tattoos verwijderen

Karen Luiken-23 maart 2023 om 07:13

Het hele lichaam van Fabrizio Tzinaridis zit vol met tatoeages. Met veel inktplaatjes is hij blij, maar er zitten er ook een paar tussen die hij liever kwijt dan rijk is. Die laat hij dan ook weg laseren, schrijft hij op social media.

“Ik heb al veel dingen in mijn achteruitkijkspiegel gelaten. En zeker niet zonder slag of stoot. Maar misschien wel het meest pijnlijke afscheid tot nu toe is, en dan bedoel ik letterlijk, toch wel het laseren van mijn zichtbare tattoos”, aldus Fabrizio bij een filmpje waarop te zien is hoe zijn nektattoo onder handen wordt genomen.

De realityster zegt dat het nemen van zichtbare tatoeages ooit een bewuste keuze is geweest, maar dat hij er nu niet meer achter staat. Dat komt omdat zijn prioriteiten en waarden zijn veranderd. “Sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer (of hebben nooit vertegenwoordigd) wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus dan is het beter dat ze gaan.”

Maar Fabrizio heeft ook een andere reden. Hij wil acteren en zijn inktplaatjes kunnen dan een obstakel vormen. “Die droom is groter dan de pijn die gepaard gaat met het verwijderen van mijn tattoos.”

Ontdek meer