Shawn Mendes leent stem uit voor animatiefilm

Karen Luiken-25 september 2022 om 05:55

Shawn Mendes zal te horen zijn in de nieuwe animatiefilm ‘Lyle, Lyle, Crocodile’. De zanger heeft zijn stem uitgeleend voor de muziek van het project én het hoofdpersonage. Dat meldt Variety.

De soundtrack van de film wordt ingezongen door Shawn Mendes, Stevie Wonder, Elton John en nog een aantal andere zangers. Verder heeft ‘Mercy’-ster ook een aantal andere liedjes voor de animatiefilm geschreven, waarvan de eerste volgende week wordt uitgebracht. Die song heet ‘Heartbeat’.

‘Lyle, Lyle, Crocodile’ is gebaseerd op het kinderboek van Bernard Waber uit 1965 en gaat over Lyle de krokodil (ingesproken door Shawn) die zich in New York bevindt. Nadat de familie Primm in een huis aan 88th Street komt te wonen, schrikt mevrouw Primm zich rot als ze het zingende reptiel in haar badkuip vindt. Uiteindelijk raakt de krokodil bevriend met haar zoon Josh en zijn baasje.

Zien: Natalia ten huwelijk gevraagd!

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:04

De Vlaamse zangeres en ’The Voice’-jurylid Natalia heeft zopas héél leuk nieuws bekendgemaakt: ze is namelijk ten huwelijk gevraagd! Dat grote nieuws deelde ze met een video op insta.

"Vandaag twee weken geleden… klaar om met jullie iets te delen… Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats! And i said ‘YES’!” , luidt het in de caption bij haar meest recente post op insta. In die video zien we hoe haar verloofde Frederik haar ten huwelijk vroeg in Jordanië.

"Het leven is zo kort, soms moet je gewoon springen en de cirkel rond maken… dus mijn liefje dacht, laat ons nog eens iets zot doen! Onze 4 jaar samen is een aaneenschakeling van mijlpalen, let’s just seal the deal then! ❤️💍 Wij gaan dan zo echt man en vrouw zijn dan he. 🤷🏽‍♀️🙏🏽 I love you, liefje", klinkt het verder.

Proficiat lovebirds!

'Big Brother'-ster Liese geeft update over MS

Karen Luiken-29 november 2022 om 06:10

Liese Luwel, die meedeed aan het eerste seizoen van ‘Big Brother’, heeft via social media een update gegeven over haar gezondheid. Eerder dit jaar werd bij haar MS geconstateerd.

De realityster reageert op een berichtje van een fan die vroeg om een gezondheidsupdate. “Door dit berichtje besefte ik dat ik eigenlijk enkel nog maar de leuke dingen liet zien en niet de minder leuke”, aldus Liese volgens LoveReality.

“In de zomer werd ik op een dag wakker en voelde mijn duim verdoofd aan. Ik vond dat best gek, maar negeerde dat symptoom maar voor mijn eigen gemoedsrust. ’s Middags wilde ik uit de stoel opstaan, maar beide benen voelden verdoofd aan waardoor ik eigenlijk niet op kon staan.”

Het gevoel in haar benen kwam terug, maar Liese voelde zich daarna wel erg moe. Ze belde een MS-verpleegkundige om de situatie uit te leggen. Vervolgens liet ze bloed prikken en kwam ze erachter dat ze een lichte blaasontsteking had.

“Blijkbaar door de combinatie van lichte blaasontsteking en de hittegolf zouden oude letsels in mijn ruggenmerg even actief geworden zijn en voor de gevoelsstoornis in duim/benen hebben gezorgd.”

Ontdek meer