'Love is Blind'-ster Kyle op OnlyFans na break-up

Karen Luiken-24 september 2022 om 11:49

Het beste medicijn na een break-up? OnlyFans! Kyle Abrams heeft besloten zich aan te melden bij het platform nu zijn relatie met zijn ‘Love Is Blind’-collega over is.

Kyle schreef zich in nadat hij via Instagram veel negatieve reacties ontving op zijn foto’s. “Dat is walgelijk, zeiden mensen op bepaalde foto’s”, aldus Kylie in een gesprek met People. “Toen dacht ik: oké, dan zet ik het op OnlyFans zodat je het niet hoeft te zien. Alleen mensen die willen, kunnen de foto’s bekijken.”

Het lijkt een schot in de roos: Kyle ontvangt naar eigen zeggen veel verzoeken. Wat zijn fans te zien krijgen? “In ieder geval geen naakt.”

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer