Netflix showt nieuw beeld van 'Bridgerton'-prequel

Karen Luiken-24 september 2022 om 07:14

Netflix heeft meer details en een beeld vrijgegeven over de nieuwe ‘Bridgerton’-prequel. De serie gaat over de jonge versie van koningin Charlotte en zal ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ gaan heten.

De show beschrijft hoe het huwelijk van de jonge koningin Charlotte met koning George zowel een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte, waardoor de wereld van de Ton werd gecreëerd.

Shonda Rhimes, het brein achter ‘Bridgerton’, keert terug als showrunner en schrijver. Golda Rosheuvel speelt net als in de originele serie ook hier de volwassen versie van koningin Charlotte. Actrice India Amarteifio, bekend van ‘Sex Education’, maakt haar debuut als de jonge koningin Charlotte.

Andere rollen zijn weggelegd voor Michelle Fairley (Gangs of London), Sam Clemmett (Harry Potter and the Cursed Child), Freddie Dennis (The Nevers), Richard Cunningham (The Witcher), Tunji Kasim (Nancy Drew), Rob Maloney (Casualty) en Ciril Nri (Cucumber).

Releasedatum 'Secret Invasion' gelekt: nieuwste Marvel crossover komt eraan!

Nezir Yikik-29 maart 2023 om 16:23- Foto:

Marvel Studios

De lanceringsdatum van Marvels nieuwste crossover-serie ‘Secret Invasion’, lijkt ineens niet meer zo secret te zijn. Een medewerker bij Disney+ zou de verborgen landingspagina per ongeluk al actief gezet hebben. Een blunder of eerder een doordachte zet van de streamingdienst om awareness te creëren?

Marvel Studios heeft het niet makkelijk om geheimen te bewaren. Nu maakt het moederbedrijf het hen nóg iets moeilijker. Maandag werd de website van Disney+ geüpdate met de releasedatum van de langverwachte crossover-serie ‘Secret Invasion’.

Het duurde niet lang voor de pagina opnieuw offline werd gehaald. Hoeveel superhelden Disney+ ook onder zijn vleugel heeft, ze lijken niet sneller te zijn oplettende fans. Normaal gezien zouden we de nieuwe crossover vanaf 21 juni 2023 kunnen streamen, of dat hopen we toch.

De cast bestaat uit terugkerende MCU-sterren waaronder: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (War Machine) en Martin Freeman (Agent Ross). Daarnaast vinden ook enkele nieuwe gezichten hun weg naar het Marvel Cinematic Universe, zoals onder meer actrice Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones).

Marvel Studios baas Kevin Feige kondigde de serie in december 2020 al aan en liet weten dat het een significante invloed zou hebben op het MCU. De laatste update kregen we in september nog in de vorm van een trailer.

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Ontdek meer