BTS lost nieuwe versie van 'Yet To Come'

Karen Luiken-24 september 2022 om 06:56

BTS mag dan een tijdelijke break houden, helemaal stil is het gelukkig niet rondom de Koreaanse popgroep. De heren hebben een nieuwe versie van hun nummer ‘Yet To Come’ uitgebracht, speciaal voor het komende WK in Qatar.

‘Yet To Come’ is voor het wereldkampioenschap in een nieuw jasje gestoken. Sommige teksten zijn aangepast en hebben een sportthema gekregen. Het nummer zal dienen als het campagnelied van het Zuid-Koreaanse automerk Hyundai, een van de hoofdsponsors van het WK.

“Door de WK-campagne met BTS hopen we een kans te creëren voor mensen over de hele wereld om zich te verenigen voor één doel van duurzaamheid en het opvrolijken van elkaar”, zegt Jeahoon Chang van Hyundai in een verklaring.

Het WK gaat in november van start.

Zo hoorde je 'Flowers' van Miley Cyrus nog nooit!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 17:05

Op YouTube wordt vaak de meest creatieve en coole content gedropt. Zo kwamen we ook op deze cover van de megahit 'Flowers' en die neemt je helemaal mee naar de roaring twenties!

Miley Cyrus' wereldhit 'Flowers' wordt platgedraaid op de radio, maar deze speciale en verrassende versie hoorde je nog nooit! Het populaire YouTube-collectief Postmodern Jukebox dropte zopas immers een bewerking van de hit, maar dan in een jaren '20-jasje.

De groep Postmodern Jukebox brengt regelmatig nieuwe bewerkingen uit van grote hits, maar telkens met een hoek af. Dit keer is het de beurt aan de megahit 'Flowers' van Miley Cyrus. En wij zijn er helemaal zot van!

Check de verrassend coole versie hieronder:

Zien: Pommelien dropt teaser van nieuwe single

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 14:12

De Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs is momenteel niet weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten met haar oorwurm ‘Zilver’, maar via sociale media heeft ze ons toch al een teaser gegeven van haar nieuwste single ‘Hypothetisch’!

Op haar insta postte Pommelien een video waarin ze ons al een klein voorsmaakje geeft van ‘Hypothetisch’, haar gloednieuwe single. Die nieuwe song zal vanaf 30 maart overal te vinden zijn, en kan je ‘m alvast presaven!

Check de teaser van de single hieronder en meer info over hoe je ‘m kan presaven kan je hier vinden.

Ontdek meer