'Jurassic World'-ster weigerde af te vallen voor film

Karen Luiken-24 september 2022 om 06:42

Bryce Dallas Howard heeft van de makers van ‘Jurassic World’ de vraag gekregen om af te vallen voor de derde film. Een verzoek dat ze vriendelijk heeft afgeslagen, zo vertelt ze in een gesprek met Metro UK.

De actrice vertelt dat haar is gevraagd om ‘niet haar natuurlijke lichaam’ te gebruiken voor de film. Maar gelukkig kwam regisseur Colin Trevorrow voor haar op. “Hij had zoiets van: er zijn heel veel verschillende vrouwen op deze planeet en er zijn heel veel verschillende vrouwen in deze film. Ik moest zoveel stunts doen die niet mogelijk zouden zijn geweest als ik op dieet was geweest.”

Bryce is blij dat ze niet op het dieetverzoek in is gegaan. Nu heeft ze al haar actiescènes namelijk op eigen kracht, met haar eigen lichaam, uit kunnen voeren. “Ik hoop dat het een indicatie is van wat er allemaal mogelijk is.”

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer