‘Riverdale’-acteur krijgt levenslang voor doden moeder

Karen Luiken-24 september 2022 om 05:47

De Canadese acteur Ryan Grantham is tot levenslang veroordeeld nadat hij heeft bekend in 2020 zijn moeder Barbara Waite te hebben vermoord. Dat melden verschillende media, waaronder The New York Times.

De 24-jarige acteur, die in 2019 de rol van Jeffery Augustine speelde in ‘Riverdale’, pleitte schuldig aan moord met voorbedachten rade. Hij heeft toegegeven dat hij zijn moeder in het achterhoofd heeft geschoten toen ze piano speelde in hun huis.

Na de moord maakte Ryan een video en filmde hij het lichaam van zijn moeder. Daarna dronk hij urenlang bier, rookte hij marihuana en stapte hij met meerdere wapens in de auto. Zijn plan was om naar het huis van de Canadese premier Justin Trudeau te rijden en hem ook te vermoorden. Ook zou hij hebben overwogen om massaal geweld te plegen op de Lions Gate Bridge of op de school waar hij student was geweest.

Zover kwam hij echter niet: hij draaide zich na 200 kilometer om en reed naar een politiebureau, om daar toe te geven dat hij zijn moeder had vermoord. Hij moet levenslang de cel in.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer