Dimitri Vegas richt eigen Marvel op: "Strips, films en games"

Christophe Moons-02 september 2021 om 03:40

Dimitri Vegas heeft een nieuw projectje mét ambitie. Met 'Alien Samurai Dino Warriors' wil hij een imperium à la Marvel uitbouwen.

'Alien Samurai Dino Warriors' gaat over vijf tienerdinosaurussen die na een miljoen jaar van onder het aardoppervlak ontwaken en de laatste hoop zijn om het uitsterven van de mensheid te voorkomen. De dino's, die de code van de Samurai volgen, zijn bewapend met een soort van lightsabers die worden aangedreven door een kristal.

"Ik heb het verhaal van 'Dino Warriors' geschreven op een lange vlucht van LA naar Ibiza", vertelt de dj trots. "Ik ben al heel lang aan dit project aan het werken, dit is het zotste dat ik de laatste jaren heb uitgebracht."

Dimitri liet zich voor zijn dino's inspireren door Amerikaanse comics en cartoons uit de jaren 80: "Dat waren mijn grote en liefde en passie toen ik jong was, daarom is dit project heel speciaal voor mij."

De dj (en binnenkort dus ook auteur van coole comics) haalde voor zijn project enkele ervaren toppers uit Hollywood binnen: Michael Uslan, bedenker en producer van alle 'Batman'-films en -franchise sinds 1989, zijn zoon David, een expert op vlak van animatie, cartoonist en schrijver Erik Burnham bekend van o.a. 'Ghostbusters', 'Back to the Future', 'A-Team' en 'Teenage Mutant Ninja Turtles' en graphic novel-editor Heather Antos die meewerkt(e) aan Marvel's 'Star Wars' en 'Gwenpool'.

"Ik wil geen concurrent worden van Marvel, zij zijn de beste", benadrukt de creatieve Belg. "Ik denk wel dat er ruimte en zelfs nood is voor en aan nieuwe creaties. Als ik met dit project volgende generaties kan inspireren om hetzelfde te doen, ga ik heel blij zijn. Begin 2022 verschijnt de eerste strip van 'Dino Warriors', daarna is het onze ambitie om films, games en nog veel meer uit te brengen."

'Alien Samurai Dino Warriors' heeft - uiteraard - al een website: dinowarriors.io. Je kan Dimitri's nieuwste creatie ook volgen op Insta en Twitter.

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Aleksandra doet wéér mee aan 'Love Island'

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:28

Aleksandra Jakobczyk heeft haar ‘Love Island’-portie na het winnen van een eerder seizoen nog niet gehad. De ex van Denzel Slager doet wéér mee aan de show, dit keer aan een Poolse variant van het datingprogramma.

De blonde schone was twee jaar geleden te zien in de Nederlandstalige editie van de realityshow. Ze liet haar oog vallen op Denzel en won samen met hem de hoofdprijs. De twee bleven na het programma nog een tijdje samen, maar besloten uiteindelijk toch een punt achter hun relatie te zetten.

Terwijl Denzel inmiddels de liefde heeft gevonden bij Famke Louise en samen met haar een kindje verwacht, doet Aleksandra een nieuwe poging de liefde te vinden. Op de Instagram-pagina van de Poolse ‘Love Island’ is te zien hoe ze haar entree maakt in het programma. Ze laat weten op zoek te zijn naar lange mannen die haar aan het lachen kunnen maken.

Ontdek meer