James Corden en de Kardashians maken parodie op ‘House of the Dragon’

Dieter Blarinckx-23 september 2022 om 14:23

Je zal het de laatste weken waarschijnlijk al ergens opgevangen hebben, maar de HBO-serie ‘House of the Dragon’ is een serieuze hit. En nu hebben James Corden en de Kardashians ook een zeer leuke parodie gemaakt op de serie!

Voor ‘The Late Late Show’ kropen James Corden en enkele leden van de Kardashians in de huid van de Targashians, een parodie op de familie Targaryen uit de serie.

Net als in ‘Game of Thrones’ en de spin-off ‘House of the Dragon’ willen Keith en Kim de IJzeren Troon in Westeros bestijgen. Er barst een ware concurrentiestrijd los, maar dat is nog buiten beschouwing van de andere leden van de familie gelaten...

Check de hilarische video hieronder:

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer