Pentatonix dropt nieuwe kerstsingle

Dieter Blarinckx-23 september 2022 om 14:10

Halloween moet nog passeren, maar toch zijn er al verschillende artiesten bezig met Kerstmis. Zo ook Pentatonix. De acapelagroep dropte immers deze week een nieuwe kerstsingle!

Hun gloednieuwe kerstalbum zal droppen op 28 oktober en krijgt de titel 'Holidays Around the World'. En om fans alvast warm te maken, hebben ze eerder deze week de eerste single van het nieuwe album gedropt: 'Prayers for this World'.

Maar dat is niet het enige leuke kerstnieuws dat de groep bekendmaakte, ook zullen ze dit jaar een heuse kersttour organiseren doorheen Amerika. Voorlopig is nog niet geweten of ze ook nog enkele Europese steden zullen passeren.

Beluister hun gloednieuwe kerstsingle 'Prayers for this World' hier:

Zo hoorde je 'Flowers' van Miley Cyrus nog nooit!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 17:05

Op YouTube wordt vaak de meest creatieve en coole content gedropt. Zo kwamen we ook op deze cover van de megahit 'Flowers' en die neemt je helemaal mee naar de roaring twenties!

Miley Cyrus' wereldhit 'Flowers' wordt platgedraaid op de radio, maar deze speciale en verrassende versie hoorde je nog nooit! Het populaire YouTube-collectief Postmodern Jukebox dropte zopas immers een bewerking van de hit, maar dan in een jaren '20-jasje.

De groep Postmodern Jukebox brengt regelmatig nieuwe bewerkingen uit van grote hits, maar telkens met een hoek af. Dit keer is het de beurt aan de megahit 'Flowers' van Miley Cyrus. En wij zijn er helemaal zot van!

Check de verrassend coole versie hieronder:

Zien: Pommelien dropt teaser van nieuwe single

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 14:12

De Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs is momenteel niet weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten met haar oorwurm ‘Zilver’, maar via sociale media heeft ze ons toch al een teaser gegeven van haar nieuwste single ‘Hypothetisch’!

Op haar insta postte Pommelien een video waarin ze ons al een klein voorsmaakje geeft van ‘Hypothetisch’, haar gloednieuwe single. Die nieuwe song zal vanaf 30 maart overal te vinden zijn, en kan je ‘m alvast presaven!

Check de teaser van de single hieronder en meer info over hoe je ‘m kan presaven kan je hier vinden.

Ontdek meer