Student Take-Off in Hasselt: ben jij erbij?

Karen Luiken-24 september 2022 om 06:34

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Speciaal voor studenten, maar ook voor mensen die gewoon zin hebben in een leuke dag, wordt er op 5 oktober een nieuwe editie van Student Take-Off in Hasselt georganiseerd. Verschillende artiesten komen langs en de entree is he-le-maal gratis.

Of je nou studeert, niet studeert, jong bent of oud. Iedereen is welkom op Student Take-Off in Hasselt. Op het Kolonel Dusartplein worden maar liefst drie podia opgebouwd, die op 5 oktober betreden zullen worden door heel veel artiesten.

Laten we beginnen met de Main Stage, waar het startsein om 16.00 uur wordt gegeven door Lost Turtle. Daarna volgen Mikkes, Suntax, Dikke, Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob, Kwijt Trek System en tot slot Gunther D.

Op de Eristof Stage worden de deuntjes verzorgd door Reygel, Mr Grammy, Sem Thomasson, Dave Lambert, Peter Luts en Amber Broos. Het derde en laatste podium, de PXL Music Stage, is bedoeld voor de artiesten Sgt, Lesley, Steve en Faux Noir.

Het evenement gaat om 16.00 uur van start en duurt tot 23.00 uur. Meer info check je hier.

Schrijf je nu in voor de ULTIMATE DJ BATTLE!

Nezir Yikik-22 maart 2023 om 12:22

In samenwerking met Red Bull Big Bob, lanceert TAGMAG de gloednieuwe serie 'ULTIMATE DJ BATTLE'. Dé reeks waarin we op zoek gaan naar een nieuwe dj om onze festivals volledig plat te spelen.

Ben je niet op je mond gevallen, bruis je van de energie en klopt je hart gewoon keihard mee op de beat? Dan wacht onze koppige jury (5NAPBACK, Michael Amani en Jamie-Lee Six en Louis XIV) op je inzending, zodat ze je kunnen klaarstomen voor het echte werk.

Herken je jezelf hierin? Schrijf je dan als de bliksem in via het onderstaande formulier. Wie weet draai jij binnenkort wel op Dour Festival met de Red Bull Big Bob, sta je tussen de line-up van Dance D-vision, Kamping Kitsch, The Island, Balaton Sound én The Graduates!

Line-up Sunrise Festival compleet!

Maxine Decaluwé-20 maart 2023 om 17:00

Yes! De laatste namen voor Sunrise Festival zijn bekend. Als je nog geen tickets hebt, dan is dit je kans!

Met de bekendmaking van de laatste namen, is de affiche compleet. Deze artiesten vervoegen de line-up: AnD, Basswell, Coone, Christian D, Køzløv, MANDY, Mark With a K & MC Chucky, Subsonic, Vertile en Warface.

In totaal zullen bijna 200 artiesten op de stages pronken.

Nog geen ticket bemachtigd? Rep je naar de website en leg jouw onvergetelijke start van de zomer vast!

Ontdek meer