Dit is de line-up van de Peterman stage hosted by TAGMAG op Student Kick-Off

Karen Luiken-23 september 2022 om 12:19

Volgende week woensdag vieren we de start van het nieuwe academiejaar in Gent! En dit met de Peterman stage hosted by TAGMAG!

Student Kick-Off is een jaarlijks terugkerend evenement dat elke keer op de eerste woensdag van het academiejaar wordt gevierd op het Sint-Pietersplein in Gent. Verspreid over drie stages zorgen verschillende artiesten voor de beste muziek. Aan TAGMAG de eer om een Peterman-podium te hosten.

De eerste deuntjes op onze stage worden gedraaid door RV; hij knalt de speakers om 15u00 aan. Daarna volgen Unregular, Broken Age, Waddox, Manuals, Jay Wall en Yolotanker. Mandy sluit het spektakel van 21u00 tot 22u00 uur af met een knallende set.

Kun jij niet wachten? Je moet op het moment van schrijven nog 4 dagen, 21 uur, 17 minuten en 49 seconden geduld hebben. Daarna kunnen alle remmen los. Check voor meer info deze site.

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Rock Werchter kondigt 30 nieuwe namen aan

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Van Lil Nas X tot Liam Gallagher en van Iggy Pop tot Merol. De organisatie van Rock Werchter heeft maar liefst dertig nieuwe namen aangekondigd van artiesten die tijdens de aankomende editie van het festival komen optreden.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder werd al bekend dat Stromae een van de headliners op de eerste festivaldag zal zijn. Nu blijkt dat op diezelfde dag ook Iggy Pop, Merol, Warhaus, Anna Calvi, Röyksopp, Compact Disk Dummies, GAYLE en Picture This het podium beklimmen.

Op vrijdag 30 juni is het de beurt aan Liam Gallagher, Ben Howard, Squid, Spoon, PUP, Hot Milk, Kelsy Karter & The Heroines, The Haunted Youth en Fever Ray.

Zaterdag is het podium gereserveerd voor The Opposites, City and Colour, Mimi Webb, Touché Amoré, Interpol en Dope Lemon.

Op zondag, de laatste dag, heeft Rock Werchter Lil Nas X geboekt als headliner. Verder staan ook The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Rüfüs du Sol, Nova Twins en Ethan Bortnick op de planning.

Ontdek meer