Dit is de line-up van de Peterman stage hosted by TAGMAG op Student Kick-Off

Karen Luiken-23 september 2022 om 12:19

Volgende week woensdag vieren we de start van het nieuwe academiejaar in Gent! En dit met de Peterman stage hosted by TAGMAG!

Student Kick-Off is een jaarlijks terugkerend evenement dat elke keer op de eerste woensdag van het academiejaar wordt gevierd op het Sint-Pietersplein in Gent. Verspreid over drie stages zorgen verschillende artiesten voor de beste muziek. Aan TAGMAG de eer om een Peterman-podium te hosten.

De eerste deuntjes op onze stage worden gedraaid door RV; hij knalt de speakers om 15u00 aan. Daarna volgen Unregular, Broken Age, Waddox, Manuals, Jay Wall en Yolotanker. Mandy sluit het spektakel van 21u00 tot 22u00 uur af met een knallende set.

Kun jij niet wachten? Je moet op het moment van schrijven nog 4 dagen, 21 uur, 17 minuten en 49 seconden geduld hebben. Daarna kunnen alle remmen los. Check voor meer info deze site.

Wat moet een eerstejaars weten?

Simon Smetryns-07 oktober 2022 om 15:22

Wat moet een eerstejaars weten als hij/zij begint aan de universiteit of hogeschool?

We trokken met Aidan De Groeve en Clementine Caron naar Project L in Leuven.

P!nk komt naar Werchter Boutique

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 11:37- Foto:

Live Nation

Groot en fantastisch nieuws voor de fans van P!nk, want de zangeres zal de headliner zijn van Werchter Boutique in 2023!

Op zaterdag 17 juni staat de Amerikaanse popster P!nk op het podium van Werchter. Dat doet ze met haar gloednieuwe show ‘Summer Carnival 2023’.

“Het is een lange drie jaar geweest en ik heb live muziek zo hard gemist!’”, klinkt het bij een enthousiaste P!nk!

Tickets gaan al in verkoop vanaf vrijdag 14 oktober. Eén ticket kost zo’n 108 euro. Wie er écht alles wil uithalen, kan ook gaan voor het Golden Circle Ticket, dat zo’n 159 euro kost.

Ontdek meer