Streamz lanceert trailer van '2DEZIT'

Karen Luiken-23 september 2022 om 06:38

Streamz heeft gisteren de volledige trailer gedeeld van ‘2DEZIT’. De serie, die vanaf 29 september te zien zal zijn, geeft een inkijk in het studentenleven van tegenwoordig en gaat daarbij geen enkel taboe uit de weg.

In ‘2DEZIT’ worden Lotte en haar high school sweetheart Lucas gevolgd. Ze verhuizen naar een chaotische studentenkot en komen er daar al snel achter dat het studentenleven zwaarder is dan het lijkt. Lotte wordt door haar huisgenoten meegenomen op wilde avonden, terwijl Lucas merkt dat hij zijn vriendin steeds meer kwijtraakt. De twee blijken compleet anders over bepaalde dingen te denken en dat staat hen flink in de weg.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ninalotte Roose en Nathan Bouts. Andere rollen zijn weggelegd voor Jente D’Hose, Ferre van den Broeck, Nidal van Rijn en Lauren De Bie.

Op 29 september verschijnen de eerste twee afleveringen op Streamz. Daarna wordt er iedere week een nieuwe aflevering gelanceerd.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer