'Johnny Depp heeft relatie met zijn advocate'

Karen Luiken-23 september 2022 om 06:21

De rechtszaak met Amber Heard heeft Johnny Depp toch nog iets goeds opgeleverd. Volgens Page Six heeft de ‘Parites of the Caribbean’-acteur een relatie met Joelle Rich, een advocate die hem vertegenwoordigde in het smaadproces tegen zijn ex-vrouw.

Joelle Rich is een in Londen gevestigde advocate en zou volgens een bron van Page Six getrouwd zijn, maar in scheiding liggen. De scheiding is naar verluidt echter nog niet helemaal afgerond. Ze heeft twee kinderen.

Eerder deze zomer gingen er ook al geruchten rond over Johnny en een andere advocate. Hij zou een relatie hebben gehad met Camille Vasquez; ook zij stond hem bij in de zaak tegen Amber Heard. De advocate ontkende de roddels en noemde ze ‘seksistisch’ en ‘onethisch’.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer