'Johnny Depp heeft relatie met zijn advocate'

Karen Luiken-23 september 2022 om 06:21

De rechtszaak met Amber Heard heeft Johnny Depp toch nog iets goeds opgeleverd. Volgens Page Six heeft de ‘Parites of the Caribbean’-acteur een relatie met Joelle Rich, een advocate die hem vertegenwoordigde in het smaadproces tegen zijn ex-vrouw.

Joelle Rich is een in Londen gevestigde advocate en zou volgens een bron van Page Six getrouwd zijn, maar in scheiding liggen. De scheiding is naar verluidt echter nog niet helemaal afgerond. Ze heeft twee kinderen.

Eerder deze zomer gingen er ook al geruchten rond over Johnny en een andere advocate. Hij zou een relatie hebben gehad met Camille Vasquez; ook zij stond hem bij in de zaak tegen Amber Heard. De advocate ontkende de roddels en noemde ze ‘seksistisch’ en ‘onethisch’.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer