Zien: nieuwe beelden ‘Emily in Paris’

Karen Luiken-23 september 2022 om 05:38

Het is nog niet duidelijk wanneer we het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ kunnen verwachten. Maar om fans alvast een beetje warm te maken voor wat komen gaat, heeft Netflix nu alvast wat nieuwe beelden gedeeld.

Uit verschillende foto’s wordt het precieze plot nog niet helemaal duidelijk, maar we weten al wel dat Emily opnieuw verwikkeld zal zijn in haar liefdesdriehoek met Gabriel en Alfie. We zien haar collega’s voorbijkomen, haar vriendinnen en natuurlijk de trendy outfits die we van Emily gewend zijn.

Voor het nieuwe seizoen keert de originele cast weer terug. Dat wil zeggen: Emily Cooper maakt een comeback, net als Camille Razat, Ashley Park, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount.

1
2
3
4
5
6
7

Efteling voegt iets extra toe aan 'De Vliegende Hollander'

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:50

Eén van de meest geliefde en iconische attracties uit de Efteling is toch wel 'De Vliegende Hollander'. Die spannende boottocht krijgt binnenkort een gloednieuwe scène.

Op de plek waar opvarenden tot voor kort geconfronteerd werden met een watergordijn en een videoprojectie, wordt er nu volop een nieuwe scène gebouwd. Vanaf 1 april zullen de bezoekers immers door een kerkhof van vervallen scheepswrakken varen. De hele nieuwe scène werd ontworpen door Karel Willemen.

"Het felle licht toont ons kortstondig een scheepswrak met een vermolmd, engelachtig boegbeeld. Een tweede en derde blikseminslag openbaren in een korte flits meerdere wrakken en boegbeelden die ons als sirenen toe lijken te zingen", klinkt het in het officiële bericht.

"Vanaf 1 april ontdek je iets nieuws in 'De Vliegende Hollander'! 🤩 Durf jij straks het kerkhof van vervallen scheepswrakken te trotseren? ⚓", klinkt het bij de aankondiging van het Nederlandse themapark op insta.

Bekijk de teaser hieronder:

Afvaller 'Big Brother' laat mysterieus briefje achter

Karen Luiken-05 februari 2023 om 08:10

Danny is de vierde bewoner die ‘Big Brother’ heeft moeten verlaten. Jason en Michelangelo kregen nét wat meer stemmen dan Danny en dat betekende dat hij zijn koffers moest pakken. Dat deed hij alleen niet voordat hij zijn maatjes Charlotte en Chayron nog een mysterieus briefje meegaf.

Ontdek meer