Zien: nieuwe beelden ‘Emily in Paris’

Karen Luiken-23 september 2022 om 05:38

Het is nog niet duidelijk wanneer we het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ kunnen verwachten. Maar om fans alvast een beetje warm te maken voor wat komen gaat, heeft Netflix nu alvast wat nieuwe beelden gedeeld.

Uit verschillende foto’s wordt het precieze plot nog niet helemaal duidelijk, maar we weten al wel dat Emily opnieuw verwikkeld zal zijn in haar liefdesdriehoek met Gabriel en Alfie. We zien haar collega’s voorbijkomen, haar vriendinnen en natuurlijk de trendy outfits die we van Emily gewend zijn.

Voor het nieuwe seizoen keert de originele cast weer terug. Dat wil zeggen: Emily Cooper maakt een comeback, net als Camille Razat, Ashley Park, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount.

1
2
3
4
5
6
7

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Ontdek meer