Aaron Blommaert krijgt eigen radioshow op zondag

Dieter Blarinckx-22 september 2022 om 18:39

De Vlaamse zanger en acteur Aaron Blommaert zal vanaf nu ook op zondag te horen zijn op de Vlaamse radiozender MNM. Hij zal samen met de luisteraars het weekend afsluiten.

De 20-jarige Aaron zal vanaf nu dus ’s zondags te horen zijn als radiostem tussen 16u en 19u bij MNM. Hij zal er het weekend muzikaal afsluiten met de vele luisteraars:

“Vorig radioseizoen kon ik al eens proeven van de radiowereld met de ‘Ultratop 50'. Dat was fun, volledig mijn muzieksmaak, want ik knal altijd hitmuziek door mijn boxen. Maar nu mag ik echt iets doen wat ik nog liever doe. Muziek brengen, maar ook dichter bij de luisteraar staan. Hoe leuk was jouw week? Of had je een minder fijn moment? Iedere zondagavond moet onze date night worden", klinkt het enthousiast in een interview met de pers.

Afspraak dus iedere zondag tussen 16u en 19u bij MNM!

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer