Opnames tweede seizoen 'Heartstopper' volop aan de gang

Nico De Greef-22 september 2022 om 15:28

Netflix heeft op donderdag aangekondigd dat de opnames voor het tweede seizoen van de LGBTQ+-serie Heartstopper officieel van start zijn gegaan.

Netflix kondigde het leuke nieuws aan met een video waarin alle hoofdrolspelers - Kit Connor (Nick), Joe Locke (Charlie), Yasmin Finney (Elle), William Gao (Tao), Tobie Donovan (Isaac), Corinna Brown (Tara) en Kizzy Edgell (Darcy) - uit het eerste seizoen samen te zien zijn tijdens een scriptlezing voor het aanstaande nieuwe seizoen.

De video toont niet enkel terugkerende gezichten, maar ook een aantal nieuwe. Zo worden er maar liefst 4 nieuwe acteurs aan de cast van het tweede seizoen toegevoegd. Jack Barton zal de rol van David Nelson (de oudere broer van Nick) gaan spelen, terwijl Nima Taleghani in de rol van schoolmeester Farouk kruipt. Ook zullen er twee nieuwe studenten hun intrede maken: James McEwan en Sahar Zahid. Zij zullen worden gespeeld door Bradley Riches en Leila Khan.

Seizoen 2 van Heartstopper zal naar verwachting volumes 2 en 3 van de gelijknamige webcomic van schrijfster Alice Oseman vertalen naar het scherm. Daarin gaan Nick, Charlie en hun vrienden onder andere op schoolreis naar Parijs. Ook wordt er dieper ingezoomd op de eetstoornis van Charlie en voelt Nick de druk om uit de kast te komen voor zijn vader en oudere broer.

Wanneer het nieuwe seizoen in première gaat, is nog niet geweten.

Eerder dit jaar kondigde Netflix aan dat Heartstopper twee extra seizoenen krijgt. Meer daarover lees je hier.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer