Opnames tweede seizoen 'Heartstopper' volop aan de gang

Nico De Greef-22 september 2022 om 15:28

Netflix heeft op donderdag aangekondigd dat de opnames voor het tweede seizoen van de LGBTQ+-serie Heartstopper officieel van start zijn gegaan.

Netflix kondigde het leuke nieuws aan met een video waarin alle hoofdrolspelers - Kit Connor (Nick), Joe Locke (Charlie), Yasmin Finney (Elle), William Gao (Tao), Tobie Donovan (Isaac), Corinna Brown (Tara) en Kizzy Edgell (Darcy) - uit het eerste seizoen samen te zien zijn tijdens een scriptlezing voor het aanstaande nieuwe seizoen.

De video toont niet enkel terugkerende gezichten, maar ook een aantal nieuwe. Zo worden er maar liefst 4 nieuwe acteurs aan de cast van het tweede seizoen toegevoegd. Jack Barton zal de rol van David Nelson (de oudere broer van Nick) gaan spelen, terwijl Nima Taleghani in de rol van schoolmeester Farouk kruipt. Ook zullen er twee nieuwe studenten hun intrede maken: James McEwan en Sahar Zahid. Zij zullen worden gespeeld door Bradley Riches en Leila Khan.

Seizoen 2 van Heartstopper zal naar verwachting volumes 2 en 3 van de gelijknamige webcomic van schrijfster Alice Oseman vertalen naar het scherm. Daarin gaan Nick, Charlie en hun vrienden onder andere op schoolreis naar Parijs. Ook wordt er dieper ingezoomd op de eetstoornis van Charlie en voelt Nick de druk om uit de kast te komen voor zijn vader en oudere broer.

Wanneer het nieuwe seizoen in première gaat, is nog niet geweten.

Eerder dit jaar kondigde Netflix aan dat Heartstopper twee extra seizoenen krijgt. Meer daarover lees je hier.

Texaanse vrouw waarschuwt voor 'Hocus Pocus 2': "poorten van de hel"

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:23

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 33-jarige Texaanse moeder die nu oproept om niet te kijken naar de nieuwe Disneyfilm 'Hocus Pocus 2'. Zij gelooft immers dat die film de "poorten van de hel" openzet.

Jamie Gooch is niet blij met het succes van 'Hocus Pocus 2' op de streamingdienst van Disney, Disney+. De overconservatieve Texaanse vrouw roept op om de film zo veel mogelijk te bannen uit de huiskamers. Waarom dan? Wel, ze is er namelijk van overtuigd dat de heksen écht zijn en kinderen ook écht kunnen vervloeken.

Ze gaat zelfs nóg een stapje verder door te beweren dat de heksen uit de film er voor zouden kunnen zorgen dat de poorten van hel geopend worden in de huiskamers van de Amerikaanse families die de film bekijken.

De Texaanse zei dat de "waarheid over heksen en tovenaars in de satanische kerk is dat zij kinderen misbruiken en offeren in hun spirituele aangelegenheden". "Word geen slachtoffer van de plannen van de hel", ging ze verder in haar post op sociale media.

Die post ging natuurlijk in een mum van tijd viraal, maar ondertussen heeft ze 'm al offline gehaald wegens té veel commotie.

'Hocus Pocus 2' is nu te streamen via Disney+.

Zien: trailer nieuwe seizoen 'American Horror Story' gedropt

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:16

Enkele dagen geleden werd het nieuwe seizoen van de horrorserie 'American Horror Story' officieel voorgesteld. 'AHS: NYC' dropt midden oktober, en naast een poster werd nu ook de allereerste teaser trailer gedropt!

Het nieuwe seizoen zal zich afspelen in New York City en kan rekenen op een tocpast met o.a. Charlie Carver, Isaac Powell, Zachary Quinto, Billie lourd, Nico Greetham, Patti LuPone en Leslie Grossman.

Over het verhaal is nog maar bitter weinig geweten, maar wél weten we al dat het elfde seizoen in de Verenigde Staten vanaf 19 oktober te streamen zal zijn.

Of bij ons Disney+ ook deze releasedatum aanhoudt, is helaas ook nog niet geweten.

Check de teaser hier:

Ontdek meer