Opnames nieuwe seizoen 'And Just Like That...' gestart!

Dieter Blarinckx-22 september 2022 om 07:47

Goed nieuws voor de fans van 'Sex and the City' en de opvolger 'And Just Like That...' want via sociale media werd bekendgemaakt dat de opnames voor het tweede seizoen nu officieel gestart zijn!

Het eerste seizoen was niet écht een overdonderend succes, maar er waren wel genoeg fans om toch groen licht te krijgen voor een tweede seizoen. En hoewel het even stil was rond de drie dames, is er nu toch meer nieuws!

Via instagram maakte hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker immers bekend dat de opnames voor de eerste aflevering van seizoen 2 nu gestart zijn.

"Just this much. For now. X, SJ", klinkt het bij de foto.

Wanneer we het tweede seizoen net mogen verwachten, is nog niet duidelijk. Het eerste seizoen is bij ons alvast te streamen via Streamz.

'Werewolf by Night' is nu te streamen!

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 15:37

Het Halloweenseizoen is al volop bezig en vanaf nu kan je via Disney+ ook lekker griezelen met de duistere kant van het Marvel Cinematic Universe. De special ‘Werewolf by Night’ staat immers nu online!

Op een donkerder en sombere nacht duikt ene geheime kliek van monsterjagers op uit de schaduw en verzamelt zich na de dood van hun leiden bij de onheilspellende Bloodstone Temple. In een vreemde en macabere herdenking van de leider, worden de aanwijzigingen in een mysterieuze en dodelijke wedstrijd om een krachtig relikwie gedwongen. Een jacht die geen uiteindelijk koog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster.

Check hieronder de trailer en stream de special nu via Disney+.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Ontdek meer