Zien: Disney dropt nieuwe trailer van 'Strange World'

Dieter Blarinckx-22 september 2022 om 07:40

Disney heeft weer veel filmmagie in petto voor de komende maanden, en eentje die zeker het vermelden waard is, is de gloednieuwe animatiefilm 'Strange World'.

In de animatiefilm ontmoeten we een familie van ontdekkingsreizigers, de Clades. Gezamenlijk ontdekken ze een onbekend, gevaarlijk land samen met een bonte bemanning die bestaat uit een ondeugende blob, een driepotige hond en vraatzuchtige wezens.

'Strange World' is geïnspireerd door klassieke avonturenverhalen en is een origineel avonturen/komedie-animatiefilm over drie generaties van de familie Clade die hun verschillen overwinnen terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen", klinkt het bij regisseur Don Hall.

Check de trailer hier en ontdek 'm vanaf 23 november in de bioscoop!

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ticketverkoop 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' gestart

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 12:57

Potterheads, opgelet! Heb jij nog geen tickets gescoord voor de unieke experience 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience'? Dan is snel zijn nog de boodschap!

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience!

Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' zal plaatsvinden op het domein van Kasteel Domein Groenenberg vanaf 5 november.

Tickets zijn nog steeds te koop via deze link.

Check hieronder alvast enkele sfeerbeelden van een vorige editie:

Ontdek meer