Zien: Disney dropt nieuwe trailer van 'Strange World'

Dieter Blarinckx-22 september 2022 om 07:40

Disney heeft weer veel filmmagie in petto voor de komende maanden, en eentje die zeker het vermelden waard is, is de gloednieuwe animatiefilm 'Strange World'.

In de animatiefilm ontmoeten we een familie van ontdekkingsreizigers, de Clades. Gezamenlijk ontdekken ze een onbekend, gevaarlijk land samen met een bonte bemanning die bestaat uit een ondeugende blob, een driepotige hond en vraatzuchtige wezens.

'Strange World' is geïnspireerd door klassieke avonturenverhalen en is een origineel avonturen/komedie-animatiefilm over drie generaties van de familie Clade die hun verschillen overwinnen terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen", klinkt het bij regisseur Don Hall.

Check de trailer hier en ontdek 'm vanaf 23 november in de bioscoop!

Mattel komt met speciale collectie voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:34

Om te vieren dat over een paar weken de ‘Barbie’-film in première gaat, komt Mattel nu met iets leuks. Het merk lanceert een speciale Barbie-collectie die in het teken staat van de film.

De lijn bestaat uit barbiepoppen die kledingstukken dragen uit ‘Barbie The Movie’, de film die vanaf 19 juni op het grote doek draait. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen daarin de hoofdrol. Verder kunnen fans ook het huis en de auto’s uit de film in speelgoedversie kopen.

Naast de barbiepoppen geeft Mattel ook een speciale versie van ander speelgoed uit, zoals een UNO-kaartspel en spullen van Fisher-Price en Hot Wheels.

Hoofdcast live-action 'How To Train Your Dragon' bekend

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 20:42

Groot nieuws uit Hollywood, want er zijn eindelijk meer details bekendgemaakt rond de nieuwe live-action-versie van 'How To Train Your Dragon'. Zo weten we ondertussen welke twee acteurs in de huid zullen kruipen van Hiccup en Astrid.

Mason Thames en Nico Parker zullen de rollen van de geliefde 'How To Train Your Dragon'-personages Hiccup en Astrid spelen. Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt aan The Hollywood Reporter. Hiccup en Astrid zijn de twee hoofdpersonages van de franchise die uiteindelijk als een blok voor elkaar vallen.

De eerste ‘How To Train Your Dragon’ kwam al uit in 2010, de tweede in 2014 en de derde een paar jaar geleden, in 2019. Ze werden allemaal genomineerd voor een Oscar in de categorie beste animatiefilm. Dean DeBlois, de filmmaker die verantwoordelijk is voor de geanimeerde trilogie, zal ook deze nieuwe live-action-versie voor zijn rekening nemen.

Over het verhaal is nog maar bitter weinig bekend. Of het dus een direct vervolg of eerder prequel zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned guys!

'How To Train Your Dragon' staat voorlopig gepland voor een bioscooprelease op 14 maart 2025.

Ontdek meer