Het bewijs: Amandine en Jules uit 'Love Island' zijn samen

Karen Luiken-22 september 2022 om 06:31- Foto:

Streamz

Is de kogel eindelijk door de kerk? Vormen Jules en Amandine uit ‘Love Island’ een koppeltje? Daar lijkt het wel op nu Jules een schattige foto van zichzelf en Amandine op Instagram deelt.

Het ‘Love Island’-avontuur van Jules en Amandine is niet over rozen gegaan. Ze leerden elkaar op een rustig tempo kennen en leken elkaar net helemaal gevonden te hebben toen Casa Amor aanbrak. Jules besloot Amandine in te wisselen voor oude bekende Lisa en kreeg daar al snel spijt van. Te laat voor Amandine: zij verliet het programma.

Eenmaal thuis blijken de twee elkaar toch nog te hebben gevonden. Amandine gaf eerder al aan dat haar deur voor Jules op een kiertje stond en daar heeft hij schijnbaar goed gebruik van gemaakt. De twee zijn - zo maakt het kiekje dat Jules op social media deelt - hartstikke happy samen. Cuuute!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want ahar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Klaasje Meijer heeft droevig nieuws te melden

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:02

Droevig nieuws voor Klaasje Meijer want via instagram kondigde de voormalige K3-zangeres zopas aan dat haar hond Nero, een golden retriever, overleden is.

"Afscheid genomen van onze grote lieve vriend ❤️💔 r.i.p. Nero", luidt het in de caption bij de foto van een schattige Nero.

Natuurlijk werd ze meteen overladen met lieve berichtjes. Een greep uit de reacties: "Zo pijnlijk, veel sterkte lief", of "Oh nee vreselijk! Sterkte voor jou, je ouders, je zussen en je broer. Wat een verdriet."

Maar ook ex-collega Hanne Verbruggen reageerde op het trieste nieuws. Ze liet een droevige emoji en een hartje achter voor Klaasje.

Veel sterkte Klaasje!

Ontdek meer