Nu ook een boek over ‘Emily in Paris’

Karen Luiken-22 september 2022 om 06:20

Het wachten op het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ duurt lang. Veel te lang eigenlijk. We willen het liefst zo snel mogelijk meer weten over de avonturen van de goedlachse Emily. Goed nieuws: dat kan. Over een paar weken komt er een boek uit over de Netflix-serie.

‘Emily in Paris’ verscheen in oktober 2020 op Netflix. De serie speelt zich voornamelijk af in Parijs en gaat over de uit Chicago afkomstige marketing-diva Emily Cooper. Het eerste seizoen richtte zich vooral op haar eerste avonturen in Frankrijk en dat zijn precies de avonturen die worden opgeschreven in de nieuwe roman.

Het boek komt half oktober uit en zal een kleine twintig euro gaan kosten. Het is volgens RTL Boulevard nog niet duidelijk of er ook boeken komen van het tweede en derde seizoen.

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

Efteling voegt iets extra toe aan 'De Vliegende Hollander'

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:50

Eén van de meest geliefde en iconische attracties uit de Efteling is toch wel 'De Vliegende Hollander'. Die spannende boottocht krijgt binnenkort een gloednieuwe scène.

Op de plek waar opvarenden tot voor kort geconfronteerd werden met een watergordijn en een videoprojectie, wordt er nu volop een nieuwe scène gebouwd. Vanaf 1 april zullen de bezoekers immers door een kerkhof van vervallen scheepswrakken varen. De hele nieuwe scène werd ontworpen door Karel Willemen.

"Het felle licht toont ons kortstondig een scheepswrak met een vermolmd, engelachtig boegbeeld. Een tweede en derde blikseminslag openbaren in een korte flits meerdere wrakken en boegbeelden die ons als sirenen toe lijken te zingen", klinkt het in het officiële bericht.

"Vanaf 1 april ontdek je iets nieuws in 'De Vliegende Hollander'! 🤩 Durf jij straks het kerkhof van vervallen scheepswrakken te trotseren? ⚓", klinkt het bij de aankondiging van het Nederlandse themapark op insta.

Bekijk de teaser hieronder:

Ontdek meer