Nu ook een boek over ‘Emily in Paris’

Karen Luiken-22 september 2022 om 06:20

Het wachten op het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ duurt lang. Veel te lang eigenlijk. We willen het liefst zo snel mogelijk meer weten over de avonturen van de goedlachse Emily. Goed nieuws: dat kan. Over een paar weken komt er een boek uit over de Netflix-serie.

‘Emily in Paris’ verscheen in oktober 2020 op Netflix. De serie speelt zich voornamelijk af in Parijs en gaat over de uit Chicago afkomstige marketing-diva Emily Cooper. Het eerste seizoen richtte zich vooral op haar eerste avonturen in Frankrijk en dat zijn precies de avonturen die worden opgeschreven in de nieuwe roman.

Het boek komt half oktober uit en zal een kleine twintig euro gaan kosten. Het is volgens RTL Boulevard nog niet duidelijk of er ook boeken komen van het tweede en derde seizoen.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer