Fantasyfilm 'Freaks Out' vanaf nu te zien in bioscoop

Karen Luiken-21 september 2022 om 10:11

Een avontuurlijke mix van fantasy en oorlog, gecombineerd met bruut geweld. Dat is wat je mag verwachten van de superheldenfilm ‘Freaks Out’. We wachten al maanden op de release, maar vanaf vandaag draait-ie dan eindelijk in de bioscoop.

‘Freaks Out’ speelt zich af in het nazistische Rome van 1943 en gaat over Matilde, Cencio, Fulvio en Mario, de belangrijkste gezichten van het door Israël gerunde ‘Mezza Piotta Circus’. De één is een oersterke wolfman, de ander een insectenfluisteraar. Terwijl een oorlog Rome treft, verdwijnt circuseigenaar Israël in een poging om een toevluchtsoord in het buitenland te vinden voor zijn vier ‘freaks’. Zonder dat iemand voor hen zorg én zonder hun circus voelen ze zich als attracties in een stad die in oorlog is.

De film is vanaf vandaag te zien in verschillende bioscopen in ons land. In Antwerpen kun je terecht bij de Kinepolis en UGC, in Brussel bij de Kinepolis, in Charleroi bij Quai 10, in Genk bij de Euroscoop, in Gent bij de Kinepolis, in Hasselt bij de Kinopolis, in Lanaken bij de Euroscoop, in Leuven bij Cinema Zed, in Luxemburg bij Utopia, in Maasmechelen bij de Euroscoop, in Mechelen bij UGC, in Mons bij Plaza Art, In Sint Niklaas bij Siniscoop, in Tournai bij Imagix, in Turnhout bij UGC en in Oostende bij Cinema Storck.

Veel kijkplezier!

Dit is de trailer van 'The Super Mario Bros. Movie'

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:59

Gisteren werd tijdens Nintendo Direct de eerste volledige teaser trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ gedropt en die ziet er meganice uit!

Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Chris Pratt leent zijn stem aan het geanimeerde hoofdpersonage Mario. Ook Jack Black zal te horen zijn als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Andere bekende namen die meewerken aan de film zijn Seth Rogen als Donkey Kong en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

We herkennen in de trailer enkele iconische locaties zoals Penguin Kingdom en het Mushroom Kingdom, maar de hele visuele stijl ziet er gewoon supercool uit!

De film zal in de lente van 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de hele trailer hier:

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer