Fantasyfilm 'Freaks Out' vanaf nu te zien in bioscoop

Karen Luiken-21 september 2022 om 10:11

Een avontuurlijke mix van fantasy en oorlog, gecombineerd met bruut geweld. Dat is wat je mag verwachten van de superheldenfilm ‘Freaks Out’. We wachten al maanden op de release, maar vanaf vandaag draait-ie dan eindelijk in de bioscoop.

‘Freaks Out’ speelt zich af in het nazistische Rome van 1943 en gaat over Matilde, Cencio, Fulvio en Mario, de belangrijkste gezichten van het door Israël gerunde ‘Mezza Piotta Circus’. De één is een oersterke wolfman, de ander een insectenfluisteraar. Terwijl een oorlog Rome treft, verdwijnt circuseigenaar Israël in een poging om een toevluchtsoord in het buitenland te vinden voor zijn vier ‘freaks’. Zonder dat iemand voor hen zorg én zonder hun circus voelen ze zich als attracties in een stad die in oorlog is.

De film is vanaf vandaag te zien in verschillende bioscopen in ons land. In Antwerpen kun je terecht bij de Kinepolis en UGC, in Brussel bij de Kinepolis, in Charleroi bij Quai 10, in Genk bij de Euroscoop, in Gent bij de Kinepolis, in Hasselt bij de Kinopolis, in Lanaken bij de Euroscoop, in Leuven bij Cinema Zed, in Luxemburg bij Utopia, in Maasmechelen bij de Euroscoop, in Mechelen bij UGC, in Mons bij Plaza Art, In Sint Niklaas bij Siniscoop, in Tournai bij Imagix, in Turnhout bij UGC en in Oostende bij Cinema Storck.

Veel kijkplezier!

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer