Fantasyfilm 'Freaks Out' vanaf nu te zien in bioscoop

Karen Luiken-21 september 2022 om 10:11

Een avontuurlijke mix van fantasy en oorlog, gecombineerd met bruut geweld. Dat is wat je mag verwachten van de superheldenfilm ‘Freaks Out’. We wachten al maanden op de release, maar vanaf vandaag draait-ie dan eindelijk in de bioscoop.

‘Freaks Out’ speelt zich af in het nazistische Rome van 1943 en gaat over Matilde, Cencio, Fulvio en Mario, de belangrijkste gezichten van het door Israël gerunde ‘Mezza Piotta Circus’. De één is een oersterke wolfman, de ander een insectenfluisteraar. Terwijl een oorlog Rome treft, verdwijnt circuseigenaar Israël in een poging om een toevluchtsoord in het buitenland te vinden voor zijn vier ‘freaks’. Zonder dat iemand voor hen zorg én zonder hun circus voelen ze zich als attracties in een stad die in oorlog is.

De film is vanaf vandaag te zien in verschillende bioscopen in ons land. In Antwerpen kun je terecht bij de Kinepolis en UGC, in Brussel bij de Kinepolis, in Charleroi bij Quai 10, in Genk bij de Euroscoop, in Gent bij de Kinepolis, in Hasselt bij de Kinopolis, in Lanaken bij de Euroscoop, in Leuven bij Cinema Zed, in Luxemburg bij Utopia, in Maasmechelen bij de Euroscoop, in Mechelen bij UGC, in Mons bij Plaza Art, In Sint Niklaas bij Siniscoop, in Tournai bij Imagix, in Turnhout bij UGC en in Oostende bij Cinema Storck.

Veel kijkplezier!

Deze pareltjes komen in juni naar Disney+

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:46- Foto:

Photo by Marques Kaspbrak on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juni zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Saint X - 7 juni

In serie, die via meerdere tijdlijnen wordt verteld, onderzoekt hoe de mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens een idyllische Caribische vakantie een traumatisch domino-effect veroorzaakt dat haar overlevende zus meesleept in een gevaarlijke zoektocht naar de waarheid.

Flamin' Hot - 9 juni

'Flamin' Hot' is het inspirerende waargebeurde verhaal van Richard Montañez (Jesse Garcia), die als conciërge bij Frito-Lay de voedselindustrie overhoop haalde door zijn Mexicaans-Amerikaanse afkomst te gebruiken om Flamin' Hot Cheetos te veranderen van een snack naar een iconisch wereldwijd popcultuurfenomeen.

The Full Monty - 14 juni

25 jaar na de originele Britse hit volgt deze serie dezelfde groep vrienden, worstelend om te overleven in Sheffield met de uit elkaar vallende gezondheidszorg, onderwijs en arbeidsmarkt. In dit comedy-drama wordt onthuld wat er met de bende is gebeurd na hun avonturen, waarbij zowel hun beste momenten als hun meest grappige en wanhopige worden verkend. De serie belicht hoe het leven van deze working-class heroes - die nog steeds in Sheffield wonen - de afgelopen decennia is geëvolueerd.

Secret Invasion - 21 juni

In de nieuwe Marvel Studios-serie 'Secret Invasion', die zich afspeelt in de hedendaagse tijd in het MCU, verneemt Nick Fury over een clandestiene invasie van de aarde door een factie van gedaanteverwisselende Skrulls. Fury sluit zich aan bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te verijdelen en de mensheid te redden.

Great Expectations - 28 juni

Deze zesdelige serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van Charles Dickens, volgt het levensverhaal van Pip, een wees die op zoek is naar een beter leven. Totdat een speling van het lot en de snode plannen van de mysterieuze en excentrieke Miss Havisham hem een duistere wereld vol mogelijkheden laten zien. Door de enorme verwachtingen waaraan hij moet voldoen, zal Pip de realiteit van deze nieuwe wereld moeten doorgronden en zich afvragen of het hem werkelijk de man zal maken die hij wil zijn.

En verder...

  • Queenmaker: The Making of an IT-girl - 7 juni
  • Arayis, seizoen 1 - 14 juni
  • Stan Lee - 16 juni
  • Home Improvement, seizoen 1 tot en met 8 - 28 juni
  • Week-end Family, seizoen 2 - 28 juni

Mattel komt met speciale collectie voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:34

Om te vieren dat over een paar weken de ‘Barbie’-film in première gaat, komt Mattel nu met iets leuks. Het merk lanceert een speciale Barbie-collectie die in het teken staat van de film.

De lijn bestaat uit barbiepoppen die kledingstukken dragen uit ‘Barbie The Movie’, de film die vanaf 19 juni op het grote doek draait. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen daarin de hoofdrol. Verder kunnen fans ook het huis en de auto’s uit de film in speelgoedversie kopen.

Naast de barbiepoppen geeft Mattel ook een speciale versie van ander speelgoed uit, zoals een UNO-kaartspel en spullen van Fisher-Price en Hot Wheels.

Ontdek meer