Vier Kerst al vanaf 12 november in Disneyland Paris

Dieter Blarinckx-21 september 2022 om 08:40

Kan jij al niet meer wachten tot Kerst? Dan hebben we leuk en magisch nieuws, want vanaf 12 november kan je de kerstsfeer al gaan opsnuiven in Disneyland Paris.

Via sociale media maakte het populaire themapark bekend dat ze vanaf 12 november hun twee parken helemaal zullen onderdompelen in de kerstsfeer:

"Vanaf 12 november zal de magie van Disney Enchanted Christmas helderder schijnen dan ooit! We krijgen een majestueuze kerstboom, duizelingwekkende shows en fonkelende decoraties. Waar ben je het meest enthousiast over? #DisneyXmas", luidt het in de caption.

Afspraak dus vanaf 12 november tot en met 8 januari voor die heerlijke Disney Christmas vibes in Disneyland!

Benieuwd naar meer info? Die kan je hier vinden.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Ontdek meer