Morning-afterpil wordt gratis in Frankrijk

Karen Luiken-21 september 2022 om 06:17

Alle vrouwen in Frankrijk kunnen vanaf volgend jaar gratis een morning-afterpil halen of soa-test laten afnemen. Dat heeft de nieuwe minister van Volksgezondheid, François Braun, bekendgemaakt in een gesprek met de krant 20 Minutes.

Frankrijk loopt volgens de minister achter op het gebied van toegang tot voorbehoedsmiddelen. Soa’s zijn er volgens hem te veel in het land. En daar moet iets aan veranderen, vindt hij.

De morning-afterpil, die nu al gratis is voor meisjes onder de achttien, wordt straks gratis voor alle vrouwen. Soa-testen kunnen in het vervolg gratis worden afgenomen; doorverwijzingen zijn dan niet meer nodig. Verder wil de minister ook meer budget vrijmaken voor seksuele voorlichting in Frankrijk.

Hailey Bieber onthult favoriete standje

Karen Luiken-29 september 2022 om 06:15

Hailey Bieber heeft in de podcast ‘Call Her Daddy’ een aantal pikante uitspraken gedaan over haar seksleven. Ze heeft het over haar favoriete standje én over een eventuele trio met haar man Justin.

De avontuurtjes onder de lakens vinden bij huize Bieber meestal plaats in de avond, maar een potje ochtendseks zit er af en toe ook wel in. Welk standje Hailey dan het liefste doet? “Doggy vind ik heel leuk, maar ik kan andere standjes ook waarderen. Het is iedere keer weer wat anders.”

Over een trio heeft het koppel het gehad, maar daar staan ze (nog) niet open voor. “Het werkt niet voor ons”, zegt Hailey. “We hebben heel hard gewerkt om op de plek te zijn waarin we ons nu bevinden en elkaar vertrouwen. Er is zo’n mooie band tussen ons dat ik niet denk dat ik me prettig zou voelen bij een trio.”

Test je kennis over seks!

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 10:00

Denk jij alles te weten over seks? Ben jij een expert op dit gebied en weet jij zelfs wat de gevolgen kunnen zijn als je met iemand het bed induikt? Doe de quiz en bewijs jezelf!

Zoals de vragen en antwoorden je inmiddels al duidelijk hebben gemaakt, is het zeer belangrijk dat je de boel ‘daar beneden’ goed schoon en in de gaten houdt. Je hebt geen zin in infecties of een vervelende blaasontsteking. Krijg je hier toch last van? Lees dan snel deze tips door, waarin we je vertellen wat je tegen een blaasontsteking kunt doen, en belangrijker nog: hoe je deze voorkomt.

Klein voorproefje: Urilys-Forte kan uitkomst bieden, een product dat helpt bij de vermindering van symptomen zoals een branderig of pijnlijk gevoel bij het plassen, continue plasdrang of pijn in de onderbuik.

Ontdek meer