'Vampire Diaries'-acteur Paul Wesley gaat scheiden

Karen Luiken-21 september 2022 om 06:11

Paul Wesley en zijn vrouw Ines de Ramon hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten. De twee waren ruim drie jaar getrouwd.

De acteur, bekend van ‘Vampire Diaries’, en zijn vrouw wonen volgens een bron van People al een tijdje apart van elkaar. “De beslissing om uit elkaar te gaan is wederzijds en werd vijf maanden geleden gemaakt. Ze vragen om privacy”, zegt de vertegenwoordiger van het stel.

De 40-jarige Paul en 29-jarige Ines werden in juni 2018 voor het eerst hand in hand gespot in New York. Een maand later maakten ze hun relatie Insta-official. Begin 2019 werden ze met matchende trouwringen gezien.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer