'Love is Blind'-sterren Deepti en Kyle niet meer samen

Karen Luiken-21 september 2022 om 06:02

De relatie van Deepti Vempati en Kyle Abrams uit ‘Love is Blind’ was van korte duur. De twee hebben in de reünie van de show onthuld een stel te zijn, maar zijn inmiddels alweer uit elkaar.

Deepti en Kyle leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘Love is Blind’. Ze werden in eerste instantie allebei verliefd op een ander, maar vonden na het programma toch de liefde bij elkaar. Het leek een sprookje met een happily ever after, maar van dat laatste blijkt nu helaas toch geen sprake.

Via Instagram geeft Kyle duidelijkheid over zijn relatie met Deepti. “Ik begrijp dat jullie nieuwsgierig zijn naar waar Deepti en ik nu staan. Sinds de reünie werd gefilmd, hebben we aan het begin van de zomer besloten om ieder onze eigen weg te gaan.”

Kyle onthult dat hij inmiddels een nieuwe relatie heeft waar hij niet veel over kwijt wil. “Wat de toekomst in petto heeft? Ik heb geen idee. Ik ben van plan om elke dag te leven zonder enige spijt.”

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer