'Love is Blind'-sterren Deepti en Kyle niet meer samen

Karen Luiken-21 september 2022 om 06:02

De relatie van Deepti Vempati en Kyle Abrams uit ‘Love is Blind’ was van korte duur. De twee hebben in de reünie van de show onthuld een stel te zijn, maar zijn inmiddels alweer uit elkaar.

Deepti en Kyle leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘Love is Blind’. Ze werden in eerste instantie allebei verliefd op een ander, maar vonden na het programma toch de liefde bij elkaar. Het leek een sprookje met een happily ever after, maar van dat laatste blijkt nu helaas toch geen sprake.

Via Instagram geeft Kyle duidelijkheid over zijn relatie met Deepti. “Ik begrijp dat jullie nieuwsgierig zijn naar waar Deepti en ik nu staan. Sinds de reünie werd gefilmd, hebben we aan het begin van de zomer besloten om ieder onze eigen weg te gaan.”

Kyle onthult dat hij inmiddels een nieuwe relatie heeft waar hij niet veel over kwijt wil. “Wat de toekomst in petto heeft? Ik heb geen idee. Ik ben van plan om elke dag te leven zonder enige spijt.”

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

Efteling voegt iets extra toe aan 'De Vliegende Hollander'

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:50

Eén van de meest geliefde en iconische attracties uit de Efteling is toch wel 'De Vliegende Hollander'. Die spannende boottocht krijgt binnenkort een gloednieuwe scène.

Op de plek waar opvarenden tot voor kort geconfronteerd werden met een watergordijn en een videoprojectie, wordt er nu volop een nieuwe scène gebouwd. Vanaf 1 april zullen de bezoekers immers door een kerkhof van vervallen scheepswrakken varen. De hele nieuwe scène werd ontworpen door Karel Willemen.

"Het felle licht toont ons kortstondig een scheepswrak met een vermolmd, engelachtig boegbeeld. Een tweede en derde blikseminslag openbaren in een korte flits meerdere wrakken en boegbeelden die ons als sirenen toe lijken te zingen", klinkt het in het officiële bericht.

"Vanaf 1 april ontdek je iets nieuws in 'De Vliegende Hollander'! 🤩 Durf jij straks het kerkhof van vervallen scheepswrakken te trotseren? ⚓", klinkt het bij de aankondiging van het Nederlandse themapark op insta.

Bekijk de teaser hieronder:

Ontdek meer