Zien: Netflix dropt trailer nieuwe horrorserie 'The Midnight Club'

Dieter Blarinckx-20 september 2022 om 17:05

Nog op zoek naar een nieuwe serie à la 'The Haunting of Bly Manor'? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Netflix dropt op 7 oktober de gloednieuwe serie 'The Midnight Club'!

In een verzorgingstehuis voor terminaal zieke jonge volwassenen komen acht patiënten elke avond om middernacht bij elkaar om elkaar verhalen te vertellen - en een pact te sluiten dat de volgende van hen die sterft de groep een teken van gene zijde zal geven.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1994 en andere werken van Christopher Pike.

'The Midnight Club' zal vanaf 7 oktober te streamen zijn via Netflix.

Check de trailer hier:

Nieuwe 'The Last of Us'-aflevering komt vroeger online

Dieter Blarinckx-06 februari 2023 om 17:29

Goed nieuws voor de fans van de veelbesproken HBO-serie 'The Last of Us', want we hoeven helemaal niet zo lang te wachten voor de nieuwe aflevering. Dat maakte HBO zopas zelf bekend.

Aankomende zondag vindt de jaarlijkse Super Bowl plaats, een van de meest bekeken sportwedstrijden ter wereld. En aangezien de nieuwe afleveringen van 'The Last of Us' ook telkens op zondag online komen, heeft HBO nu een grote beslissing genomen.

De gloednieuwe aflevering zal immers uitzonderlijk vanaf vrijdagavond al online staan, in plaats van zondagavond. Zo hoeven ze niet te concurreren met de Super Bowl en garanderen ze hun goede kijkcijfers.

Ook Streamz - de streamingdienst waarop we in Vlaanderen kunnen kijken naar 'The Last Of Us' - heeft aangekondigd dat de nieuwe aflevering zaterdag al online zal staan.

Populaire actiefilm 'Bullet Train' staat nu op Netflix

Karen Luiken-06 februari 2023 om 06:36

Zin in een filmavondje? ‘Bullet Train’, de film die in juli uitkwam op het witte doek, is nu ook eindelijk gratis te bekijken. Althans, als je Netflix hebt. De streamingsdienst heeft het pareltje met Brad Pitt in de hoofdrol online gezet!

‘Bullet Train’ gaat over vijf moordenaars die allemaal op een Japanse sneltrein naar Kyoto stappen en er al snel achterkomen dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.

Naast Brad Pitt hebben ook Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji en Hiroyuki Sanada een rol in de actiefilm.

Ontdek meer