EA en Marvel werken aan Iron Man-game

Nico De Greef-20 september 2022 om 20:49

Iron Man mag dan niet langer deel uitmaken van het Marvel Cinematic Universe na Avengers: Endgame, toch betekent dat niet dat het daar ophoudt voor de superheld. Binnenkort kunnen fans van de gepantserde held namelijk zelf in de huid van Tony Stark kruipen: Electronic Arts en Marvel werken aan een nieuwe Iron Man-game.

Uitgever EA laat in zijn aankondiging weten dat de game zich momenteel in de vroege productiefase bevindt en wordt ontwikkeld door Motive Studio, bekend van Star Wars: Squadrons en de aankomende Dead Space-remake.

Hoewel details nog schaars zijn, maakt de uitgever bekend dat het om een third-person actie-avonturen single-player game gaat die een origineel verhaal zal bevatten. Het team dat aan de game werkt, staat onder leiding van Olivier Proulx; hij was eerder ook al verantwoordelijk voor de Marvel's Guardians of the Galaxy-game die vorig jaar verscheen.

Iron Man is niet de enige Marvel-superheld die een nieuwe game krijgt. Eerder deze maand kondigde Skydance New Media ook al een game aan waarin spelers met onder andere Captain America en Black Panther zullen kunnen spelen.

Tweede 'God of War' is snelst verkopende PlayStation-game ooit

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 17:08

Leuk nieuws voor de gamers - en dan vooral voor de fans van de ‘God Of War’-games - onder jullie, want PlayStation heeft bekendgemaakt dat de tweede game in de serie nu ook officieel de snelst verkopende PlayStation-game ooit is.

In de eerste week van de release van ‘God of War: Ragnarök’, ging de langverwachte game zo’n 5,1 miljoen keer over de toonbank én gedownload online via de PlayStation store. Dat is een zot record, niet alleen voor de 'God of War'-franchise, maar ook voor PlayStation zelf.

Deze indrukwekkende verkoopcijfers zorgen er namelijk ook voor dat Ragnarök de snelst verkopende game is voor PlayStation aller tijden. En daar zijn ze bij PlayStation natuurlijk héél blij mee!

Heb jij 'm al zitten spelen?

Vibe: 'Hogwarts Legacy' dropt sfeervideo op YouTube

Dieter Blarinckx-24 november 2022 om 16:21

Veel gamers en Potterheads kijken enorm uit naar februari 2023 want dan dropt eindelijk de langverwachte 'Harry Potter'-game, 'Hogwarts Legacy'. En om fans al wat in de juiste vibe te brengen, werd er een leuke sfeervideo gepost op YouTube.

De 20-minuten-durende video neemt je mee naar een herfstachtige setting in de felbesproken en langverwachte game. Waan je in de Wizarding World van J.K. Rowling met deze prachtige herfstbeelden van 'Hogwarts Legacy'.

"Geniet van de frisse herfstlucht tijdens een rustige ochtend rond de naburige heuvels achter Hogwarts", klinkt het in de caption van de video.

Check de video hieronder en speel 'Hogwarts Legacy' zelf vanaf februari 2023.

Ontdek meer