BTS-lid J-Hope lost deze week nummer met Crush

Karen Luiken-20 september 2022 om 05:27

De Koreaanse zanger J-Hope brengt deze week een nieuw nummer uit. Niet met zijn BTS-collega’s, niet alleen, maar samen met R&B-artiest Crush.

Crush maakt zijn fans al een tijdje warm voor zijn nieuwe nummer ‘Rush Hour’. Hij deelde in de afgelopen weken verschillende promotieplaatjes en gooide daar gisteren nog een teaser bij. De oplettende fan zag daarbij een leuk nieuwtje voorbijkomen, namelijk dat J-Hope ook zal meewerken aan de song.

Of de BTS-zanger alleen zijn stem uitleent voor het nummer of ook in de videoclip te zien zal zijn, is niet bekend. We komen er donderdag achter; dan wordt ‘Rush Hour’ gereleased.

Lizzo komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 15:51

Groot nieuws voor de fans van de Amerikaanse artieste Lizzo, want zij staat volgend jaar op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen!

"Popsensatie Lizzo komt naar België! De Grammy en Emmy Award winnende Amerikaanse brengt ‘The Special Tour’, waarmee ze momenteel doorheen de VS trekt, volgend voorjaar naar 15 steden in Europa", klinkt het bij organisator Live Nation. Op vrijdag 24 februari 2023 staat Lizzo in het Sportpaleis in Antwerpen.

Fans die een American Express-kaart hebben kunnen alvast tickets kopen vanaf morgen. De reguliere ticketverkoop zal pas starten drie dagen later, op 7 oktober.

Meer info kan je hier vinden.

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

Ontdek meer