BTS-lid J-Hope lost deze week nummer met Crush

Karen Luiken-20 september 2022 om 05:27

De Koreaanse zanger J-Hope brengt deze week een nieuw nummer uit. Niet met zijn BTS-collega’s, niet alleen, maar samen met R&B-artiest Crush.

Crush maakt zijn fans al een tijdje warm voor zijn nieuwe nummer ‘Rush Hour’. Hij deelde in de afgelopen weken verschillende promotieplaatjes en gooide daar gisteren nog een teaser bij. De oplettende fan zag daarbij een leuk nieuwtje voorbijkomen, namelijk dat J-Hope ook zal meewerken aan de song.

Of de BTS-zanger alleen zijn stem uitleent voor het nummer of ook in de videoclip te zien zal zijn, is niet bekend. We komen er donderdag achter; dan wordt ‘Rush Hour’ gereleased.

Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Ontdek meer