Fall Guys krijgt crossover met The Jungle Book!

Nico De Greef-01 september 2021 om 18:26

De knotsgekke battle royal game Fall Guys krijgt een heuse The Jungle Book crossover. Dat heeft ontwikkelaar Mediatonic aangekondigd in een nieuwe trailer.

Vanaf 3 tot en met 12 september zullen spelers kunnen deelnemen aan een in-game evenement waarbij ze kostuums van Baloo, Mowgli, Shere Khan en King Louie kunnen bemachtigen. Zo komt Mowgli beschikbaar van 3 tot 6 september in de in-game shop, Shere Khan van 7 tot 9 september en Baloo van 10 tot 12 september. King Louie daarentegen krijgt zijn eigen speciale event waarbij spelers allerlei challenges moeten voltooien om het kostuum te verdienen.

Dat de figuren van The Jungle Book nu opduiken in Fall Guys is geen toeval. Het vijfde seizoen, dat momentaal volop aan de gang is, staat namelijk helemaal in het teken van de jungle.

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer