Meer seksscènes in derde seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-20 september 2022 om 05:17

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ zal net als het eerste seizoen veel intieme scènes bevatten. Fans misten die bij het tweede seizoen, maar dat wordt nu dubbel en dwars goedgemaakt. Althans, dat is als we Nicola Coughlan mogen geloven, de actrice die Penelope Featherington speelt in de serie.

In het derde seizoen staan Penelope Featherington en Colin Bridgerton centraal. We zien hun liefdesverhaal en daar horen natuurlijk ook pikante momentjes bij. In een gesprek met ExtraTV vraagt een interviewer daarover het volgende aan Nicola Coughlan: “Het eerste seizoen zat vol met intieme momenten, het tweede seizoen bevatte meer romantiek. Gaan we met het derde seizoen weer richting het eerste?”

Nicola denkt van wel, zo geeft ze aan. “We hebben al twee seizoenen opbouw achter de rug.” Of het ongemakkelijk gaat worden dat ze seksscènes met haar maatje moet filmen? “Waarschijnlijk wel”, zo klinkt het.

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Texaanse vrouw waarschuwt voor 'Hocus Pocus 2': "poorten van de hel"

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:23

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 33-jarige Texaanse moeder die nu oproept om niet te kijken naar de nieuwe Disneyfilm 'Hocus Pocus 2'. Zij gelooft immers dat die film de "poorten van de hel" openzet.

Jamie Gooch is niet blij met het succes van 'Hocus Pocus 2' op de streamingdienst van Disney, Disney+. De overconservatieve Texaanse vrouw roept op om de film zo veel mogelijk te bannen uit de huiskamers. Waarom dan? Wel, ze is er namelijk van overtuigd dat de heksen écht zijn en kinderen ook écht kunnen vervloeken.

Ze gaat zelfs nóg een stapje verder door te beweren dat de heksen uit de film er voor zouden kunnen zorgen dat de poorten van hel geopend worden in de huiskamers van de Amerikaanse families die de film bekijken.

De Texaanse zei dat de "waarheid over heksen en tovenaars in de satanische kerk is dat zij kinderen misbruiken en offeren in hun spirituele aangelegenheden". "Word geen slachtoffer van de plannen van de hel", ging ze verder in haar post op sociale media.

Die post ging natuurlijk in een mum van tijd viraal, maar ondertussen heeft ze 'm al offline gehaald wegens té veel commotie.

'Hocus Pocus 2' is nu te streamen via Disney+.

Ontdek meer