Karen Damen wil nieuw en Engelstalig album maken

Dieter Blarinckx-19 september 2022 om 18:46

De Vlaamse actrice en zangeres Karen Damen heeft aan de Vlaamse pers onthuld dat ze plannen heeft voor een nieuw, Engelstalig album.

Na haar carrière bij K3 gooide Karen zich volop op haar tv-carrière, en met groot succes. Daarnaast dropte ze in 2018 haar eerste soloalbum, maar nu heeft de smaak weer te pakken en wil ze een nieuwe plaat gaan maken. En dat wil ze in het Engels gaan doen!

“Ik ga in het Engels zingen, covers van mijn favoriete hits uit de jaren ‘80 en ‘90”, vertelde ze aan het Vlaamse magazine Het Laatste nieuws.

“Ik voel dat ik echt zin heb om weer meer te gaan zingen. Met corona heeft dat allemaal stilgelegen, maar nu ga ik eindelijk echt werk maken van die nieuwe plaat. Er zijn al volop ideeën, in de studio zijn we al wat dingetjes aan het uitproberen. In 2023 wil ik echt iets uitbrengen, het hoeft niet per se een heel album te zijn. Al is het maar één nummertje of een E.P. of zo”, ging ze verder.

Binnenkort dus meer muziek van Karen!

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer