Karen Damen wil nieuw en Engelstalig album maken

Dieter Blarinckx-19 september 2022 om 18:46

De Vlaamse actrice en zangeres Karen Damen heeft aan de Vlaamse pers onthuld dat ze plannen heeft voor een nieuw, Engelstalig album.

Na haar carrière bij K3 gooide Karen zich volop op haar tv-carrière, en met groot succes. Daarnaast dropte ze in 2018 haar eerste soloalbum, maar nu heeft de smaak weer te pakken en wil ze een nieuwe plaat gaan maken. En dat wil ze in het Engels gaan doen!

“Ik ga in het Engels zingen, covers van mijn favoriete hits uit de jaren ‘80 en ‘90”, vertelde ze aan het Vlaamse magazine Het Laatste nieuws.

“Ik voel dat ik echt zin heb om weer meer te gaan zingen. Met corona heeft dat allemaal stilgelegen, maar nu ga ik eindelijk echt werk maken van die nieuwe plaat. Er zijn al volop ideeën, in de studio zijn we al wat dingetjes aan het uitproberen. In 2023 wil ik echt iets uitbrengen, het hoeft niet per se een heel album te zijn. Al is het maar één nummertje of een E.P. of zo”, ging ze verder.

Binnenkort dus meer muziek van Karen!

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer