Vierde 'Descendants'-film in de maak!

Dieter Blarinckx-19 september 2022 om 18:19

Goed nieuws voor de fans van de 'Descendants'-films, want Disney heeft nu officieel bevestigd dat er wel degelijk een vierde film in de maak is!

Tijdens de gezamenlijke presentatie van Disney+ en Disney Channel tijdens D23 werd officieel onthuld dat een vierde ‘Descendants’-film in de maak is. Het enige terugkerende castlid op dit moment is China Anne McClain. Zij zal de film leiden naast nieuwkomers Kylie Cantrall en Dara Reneé.

Cantrall en Reneé spelen de dochters van Red, de dochter van de Hartenkoningin, en Chloe, de dochter van Assepoester.

De film zal volgend jaar in productie gaan, maar meer details zijn er op dit moment helaas nog niet.

Check hieronder aankondiging:

Dit is de trailer van 'The Super Mario Bros. Movie'

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:59

Gisteren werd tijdens Nintendo Direct de eerste volledige teaser trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ gedropt en die ziet er meganice uit!

Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Chris Pratt leent zijn stem aan het geanimeerde hoofdpersonage Mario. Ook Jack Black zal te horen zijn als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Andere bekende namen die meewerken aan de film zijn Seth Rogen als Donkey Kong en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

We herkennen in de trailer enkele iconische locaties zoals Penguin Kingdom en het Mushroom Kingdom, maar de hele visuele stijl ziet er gewoon supercool uit!

De film zal in de lente van 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de hele trailer hier:

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Ontdek meer