Jonatan Medart komt uit de kast

Dieter Blarinckx-19 september 2022 om 18:00

Internetfenomeen Jonatan Medart valt zowel op mannen als vrouwen. Dat maakte de 22-jarige Gentenaar vandaag bekend via zijn sociale media. Op zijn YouTube-kanaal vertelde hij - met de onvermijdelijke traantjes - zijn verhaal.

Jonatan begint de video met openlijk te vertellen over zijn Christelijke opvoeding, zijn ouders en gebeurtenissen van de voorbije jaren onder vrienden. Hij vertelt over hoe hij eigenlijk al zo'n vier jaar struikelt over zijn geaardheid en hoe hij het ook moeilijk vond om dit een plaats te geven, laat staan te vertellen.

De schrik die hij had om het aan zijn familie en vrienden te vertellen was groot. Totdat hij op een moment vond dat de tijd rijp was om het nieuws te vertellen aan zijn zus. Zij reageerde positief en spoorde Jonatan ook aan om het nieuws aan zijn ouders te vertellen.

Net voor de Jonatans trip naar Porto, schreef hij een pakkende brief voor zijn ouders, die hij -net voor het vliegtuig opsteeg - verzond via WhatsApp. De berichtjes die hij van zijn ouders kreeg zijn hartverwarmend.

"Ik val op vrouwen én mannen", klinkt het nu in zijn coming out video.

Laat één ding duidelijk zijn: we zien je even graag Flappie! ❤️

Bekijk zijn ganse vlog hieronder:

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer