Jonatan Medart komt uit de kast

Dieter Blarinckx-19 september 2022 om 18:00

Internetfenomeen Jonatan Medart valt zowel op mannen als vrouwen. Dat maakte de 22-jarige Gentenaar vandaag bekend via zijn sociale media. Op zijn YouTube-kanaal vertelde hij - met de onvermijdelijke traantjes - zijn verhaal.

Jonatan begint de video met openlijk te vertellen over zijn Christelijke opvoeding, zijn ouders en gebeurtenissen van de voorbije jaren onder vrienden. Hij vertelt over hoe hij eigenlijk al zo'n vier jaar struikelt over zijn geaardheid en hoe hij het ook moeilijk vond om dit een plaats te geven, laat staan te vertellen.

De schrik die hij had om het aan zijn familie en vrienden te vertellen was groot. Totdat hij op een moment vond dat de tijd rijp was om het nieuws te vertellen aan zijn zus. Zij reageerde positief en spoorde Jonatan ook aan om het nieuws aan zijn ouders te vertellen.

Net voor de Jonatans trip naar Porto, schreef hij een pakkende brief voor zijn ouders, die hij -net voor het vliegtuig opsteeg - verzond via WhatsApp. De berichtjes die hij van zijn ouders kreeg zijn hartverwarmend.

"Ik val op vrouwen én mannen", klinkt het nu in zijn coming out video.

Laat één ding duidelijk zijn: we zien je even graag Flappie! ❤️

Bekijk zijn ganse vlog hieronder:

YouTube-account van Acid opgeschort na video over Reuzegommers

Karen Luiken-01 juni 2023 om 14:15

Het YouTube-account van Acid is opgeschort. Dat gebeurde nadat de bekende influencer een video had gepubliceerd met daarin enkele namen en foto’s van Reuzegommers. Het filmpje is offline gehaald.

In de video, die bijna 200.000 keer werd bekeken voordat hij offline werd gehaald, zegt Acid dat hij ‘mensen ging exposen’. Dat deed hij door namen en foto’s van enkele Reuzegommers te delen. Maar dat mag niet, zo luidt de boodschap van YouTube. Het filmpje is verwijderd ‘wegens de schending van het beleid inzake intimiderende en kwetsende content’.

Naast het verwijderen van de video heeft YouTube influencer Acid ook een andere straf gekregen. Hij mag een week lang geen video’s of livestreams plaatsen op het platform. Als hij nog een keer de fout in gaat, krijgt hij twee weken schorsing. Bij een derde keer verdwijnt hij volgens HLN definitief van YouTube.

Acid schreef gisteren al op social media dat hij vindt dat er ‘twee maten en twee gezichten’ zitten aan de zaak, die draait om de in 2018 tijdens een studentendoop overleden Sanda Dia. “Sanda’s ouders, vrienden en familie hebben in een nationale krant moeten lezen hoe hij uur na uur gemarteld werd. Het heeft sensatie en clicks - en daarmee geld opgeleverd, maar wanneer ik het verhaal aanvul met het volledige systeem dat achter Reuzegom zit, gaat het ineens te ver.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer