Inbreker achtervolgd bij huis Justin en Hailey Bieber

Karen Luiken-20 september 2022 om 05:16

Een inbreker heeft afgelopen weekend geprobeerd het huis van Justin en Hailey Bieber binnen te dringen. Heel ver kwam hij gelukkig niet. Een beveiliger zag de man lopen en ging erachteraan. Dat meldt TMZ.

Het gebeurde afgelopen zaterdag. De politie werd naar het huis van Justin en Hailey in Los Angeles gestuurd nadat hun beveiliging een man in de achtertuin zagen rondhangen. Toen de security in de richting van de inbreker liep, zou deze er vandoor zijn gegaan. De beveiliging zette de achtervolging in, maar kon de man niet bijbenen.

Agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar de inbreker, maar dat mocht niet baten. Hij is nog altijd niet gevonden. Justin en Hailey waren op het moment van het incident niet thuis; zij genoten van een vakantie.

Tobey Maguire hoopt op comeback als Spider-Man

Karen Luiken-28 januari 2023 om 09:12

Tobey Maguire heeft zijn Spider-Man-verleden nog niet achter zich gelaten. De acteur heeft in een interview met Marvel door laten schemeren dat hij het personage dolgraag nog een keer zou willen spelen.

Tobey was tussen 2002 en 2007 drie keer te zien als Spider-Man. Daarna nam Andrew Garfield het van hem over en inmiddels speelt Tom Holland de superheld al een tijdje. In de laatste film ‘Spider-Man: No Way Home’ waren ze alle drie te zien.

Die comeback beviel Tobey blijkbaar wel, want hij zegt nu dat hij zonder twijfel nog een keer in het Spider-Man-pak zou kruipen. “Ik hou van deze films”, zo klinkt het. “Als ze me zouden bellen en zouden vragen of ik een nieuwe film of scène wil doen, zou ik ja zeggen.”

Datzelfde deed hij ook toen hij de vraag kreeg om een rol te spelen in ‘Spider-Man: No Way Home’, ook al vond hij dat best spannend. “Toen ze belden, stond ik er meteen voor open om te doen. Maar dat was niet zonder zenuwen.”

Blake Lively krijgt hoofdrol in 'It Ends With Us'

Karen Luiken-28 januari 2023 om 08:58

Blake Lively heeft een nieuwe acteerklus te pakken. De actrice is gecast voor de verfilming van ‘It Ends With Us’, een boek dat viraal is gegaan op TikTok.

Colleen Hoover, de auteur van het boek, maakt dat nieuws op Instagram bekend. Ze schrijft dat Blake, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, de rol van Lily gaat spelen. Justin Baldoni, die in ‘Jane the Virgin’ speelt, kruipt in de huid van Ryle.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

Ontdek meer