Disney+ deelt magische trailer van 'Disenchanted'

Karen Luiken-19 september 2022 om 14:39

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is de magische trailer van ‘Disenchanted’ dan eindelijk hier. Het langverwachte vervolg op ‘Enchanted’ komt steeds dichterbij!

In ‘Disenchanted’ is het inmiddels vijftien jaar geleden dat Giselle en Robert trouwden, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad. Ze verhuizen naar een buitenwijk van Monroeville, op zoek naar een sprookjesachtiger leven. Maar ze komen er al snel achter dat hun oplossing niet de beste blijkt te zijn.

Ze krijgen te maken met een nieuwe reeks regels en de lokale bijenkoningin Malvina Monroe, waardoor Giselle zich nog meer dan ooit niet thuis voelt. Ze wendt zich tot de magie van Andalassia voor hulp, maar verandert zo per ongeluk de hele stad in een echt sprookje. Met alle gevolgen van dien…

Heel veel originele castleden uit 'Enchanted' keren terug voor het vervolg. De hoofdrollen worden gespeeld door Amy Adams, Patrick Dempsey, Idina Menzel en James Marsden.

‘Disenchanted’ is vanaf 24 november te zien bij Disney+.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer