Disney+ deelt magische trailer van 'Disenchanted'

Karen Luiken-19 september 2022 om 14:39

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is de magische trailer van ‘Disenchanted’ dan eindelijk hier. Het langverwachte vervolg op ‘Enchanted’ komt steeds dichterbij!

In ‘Disenchanted’ is het inmiddels vijftien jaar geleden dat Giselle en Robert trouwden, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad. Ze verhuizen naar een buitenwijk van Monroeville, op zoek naar een sprookjesachtiger leven. Maar ze komen er al snel achter dat hun oplossing niet de beste blijkt te zijn.

Ze krijgen te maken met een nieuwe reeks regels en de lokale bijenkoningin Malvina Monroe, waardoor Giselle zich nog meer dan ooit niet thuis voelt. Ze wendt zich tot de magie van Andalassia voor hulp, maar verandert zo per ongeluk de hele stad in een echt sprookje. Met alle gevolgen van dien…

Heel veel originele castleden uit 'Enchanted' keren terug voor het vervolg. De hoofdrollen worden gespeeld door Amy Adams, Patrick Dempsey, Idina Menzel en James Marsden.

‘Disenchanted’ is vanaf 24 november te zien bij Disney+.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer