Disney+ deelt magische trailer van 'Disenchanted'

Karen Luiken-19 september 2022 om 14:39

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is de magische trailer van ‘Disenchanted’ dan eindelijk hier. Het langverwachte vervolg op ‘Enchanted’ komt steeds dichterbij!

In ‘Disenchanted’ is het inmiddels vijftien jaar geleden dat Giselle en Robert trouwden, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad. Ze verhuizen naar een buitenwijk van Monroeville, op zoek naar een sprookjesachtiger leven. Maar ze komen er al snel achter dat hun oplossing niet de beste blijkt te zijn.

Ze krijgen te maken met een nieuwe reeks regels en de lokale bijenkoningin Malvina Monroe, waardoor Giselle zich nog meer dan ooit niet thuis voelt. Ze wendt zich tot de magie van Andalassia voor hulp, maar verandert zo per ongeluk de hele stad in een echt sprookje. Met alle gevolgen van dien…

Heel veel originele castleden uit 'Enchanted' keren terug voor het vervolg. De hoofdrollen worden gespeeld door Amy Adams, Patrick Dempsey, Idina Menzel en James Marsden.

‘Disenchanted’ is vanaf 24 november te zien bij Disney+.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Derde ‘Paddington’-film heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Het leukste beertje uit het universum keert terug. In de eerste maand van het nieuwe jaar komt ‘Paddington in Peru’ naar het grote scherm en de eerste trailer van die film is nu verschenen.

De titel zegt het natuurlijk al, maar in het derde deel van de ‘Paddington’-filmreeks gaat Paddington naar Peru. Hij bezoekt het land om zijn geliefde tante Lucy te bezoeken, die nu in het Home for Retired Bears woont. Met de Brown Family op sleeptouw, volgt een spannend avontuur wanneer een mysterie hen in een onverwachte reis stort door het Amazone regenwoud en naar de bergtoppen van Peru.

‘Paddington in Peru’ verschijnt in november 2024 al op het witte doek in het Verenigd Koninkrijk, maar in België en Nederland moeten we wat langer geduld hebben. Hier komt de film in januari 2025 uit.

Ontdek meer