Flo Windey maakt drugs bespreekbaar in nieuwe reeks

Karen Luiken-19 september 2022 om 15:27

Flo Windey wil het taboe over drugs verbreken. Hoe? Met een nieuwe reeks van VRT MAX. In ‘faqda’ gaat de StuBru-presentatrice in op alles wat met drugs te maken heeft.

Waarom praten we er niet over? Worden drugs verkeerd gebruikt? En kan er iets veranderd worden aan het drugsbeleid in ons land? Op die vragen hoopt Flo antwoord de kunnen geven in ‘faqda’.

Flo gaat in drie verschillende afleveringen langs bij Emma Wortelboer van ‘Spuiten en Slikken’, bezoekt de spoedafdeling van AZ Sint-Lucas in Gent en praat met parlementsleden over paddo’s. Ook gaat ze naar Pukkelpop om daar de drugskennis van bezoekers te testen en leert ze wat designerdrugs zijn.

VRT MAX komt dit najaar met vier seizoenen van 'faqda', elke keer staat een ander onderwerp centraal. De reeks over drugs is de eerste op de agenda.

Emoties laaien hoog op in 'Big Brother'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 16:42

Als je in een huis met allerlei verschillende mensen zit, kan er niet met iedereen een klik zijn. Dat is ook het geval in de ‘Big Brother’-villa. Lindsey en Ilse raken in een discussie en barsten vervolgens allebei in tranen uit. “Ik had al een kutdag.” Sneak preview!

Mummie is het nieuwste figuur uit 'The Masked Singer'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 06:53

En wéér een nieuw figuur heeft zichzelf voorgesteld als nieuwe deelnemer van het aankomende seizoen van ‘The Masked Singer’. Mummie introduceerde zichzelf vanmorgen op de radio.

Verschillende radiozenders onderbraken hun uitzending om Mummie haar song te laten horen en daarmee dus ook meteen haar stem. Ze zong ‘Bad Romance van Lady Gaga’, hetzelfde liedje dat ze ook in de eerste show van ‘The Masked Singer’ op vrijdag 3 februari zal laten horen.

Mummie wordt omschreven als iemand die veel om haar uiterlijk geeft. Ze bestelt make-up, gaat naar de kapper en doet aan sport. Ook zit ze op Tinder om daar – hopelijk – de liefde van haar leven te kunnen vinden.

“Op papyrus ben ik misschien een paar eeuwen oud, maar geef toe: ik ben toch een behoorlijk bevallige bejaarde?”, zo stelt Mummie zich voor. “Mijn beautyrituelen heb ik helemaal gecoverd en van uitdroging heb ik ook amper last. Mijn relatiestatus? Tja, laat ons zeggen ‘het is ingewikkeld’. Mijn laatste romance was ten dode opgeschreven, oh mes femmes, wat een histoire… Die farao bleek eerder een fara-no. Hoog tijd voor een ander spoor. Dus de jacht is open! Wie wordt de man van mummie? Nieuwsflash aan alle mooie mannen: met jullie heb ik nog grootse plannen!”

Ontdek meer