Flo Windey maakt drugs bespreekbaar in nieuwe reeks

Karen Luiken-19 september 2022 om 15:27

Flo Windey wil het taboe over drugs verbreken. Hoe? Met een nieuwe reeks van VRT MAX. In ‘faqda’ gaat de StuBru-presentatrice in op alles wat met drugs te maken heeft.

Waarom praten we er niet over? Worden drugs verkeerd gebruikt? En kan er iets veranderd worden aan het drugsbeleid in ons land? Op die vragen hoopt Flo antwoord de kunnen geven in ‘faqda’.

Flo gaat in drie verschillende afleveringen langs bij Emma Wortelboer van ‘Spuiten en Slikken’, bezoekt de spoedafdeling van AZ Sint-Lucas in Gent en praat met parlementsleden over paddo’s. Ook gaat ze naar Pukkelpop om daar de drugskennis van bezoekers te testen en leert ze wat designerdrugs zijn.

VRT MAX komt dit najaar met vier seizoenen van 'faqda', elke keer staat een ander onderwerp centraal. De reeks over drugs is de eerste op de agenda.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Ontdek meer