Tommy Jeans lanceert collectie met Tems

Karen Luiken-20 september 2022 om 03:34

Met nog twee dagen te gaan voordat de herfst officieel aanbreekt, wordt het hoog tijd om je garderobe een update te geven. Crop tops worden ingewisseld voor warme truien en korte broeken voor lange varianten. Tommy Jeans helpt je hier een handje bij en komt met een spiksplinternieuwe najaarscollectie.

Voor de kledinglijn heeft Tommy Hilfiger de handen ineengeslagen met zanger, songwriter en producer Tems. Samen komen ze met een campagne waaraan ook skateboardcollectief WAFFLESNCREAM en artiesten Lady Donli en Dami Oniru hebben meegewerkt. Het project legt de focus op de Nigeriaanse stad Lagos, de thuisbasis van Tems.

"Het voelt spannend om deel uit te maken van deze campagne, vooral omdat meer mensen kennis zullen maken met Lagos en de alternatieve scènes en gemeenschappen die daar bloeien", zegt Tems. "Deze gemeenschappen nodigen je niet alleen uit om naar grootsheid te streven, harder te gaan en verder te gaan - maar ze helpen je te evolueren als een creatieveling, wat op zijn beurt een sleutelfactor heeft gespeeld bij mij om de artiest te worden die ik nu ben."

De collectie bestaat uit verschillende items, waaronder een puffer jacket, strepless topje, jurk, broek en schoenen. Prijzen variëren van 59,90 euro tot 299,90 euro.

Levi's lanceert horrorcollectie voor Halloween

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 15:26

Levi’s gaat speciaal voor Halloween een aantal klassieke horrorfilms van Universal Pictures combineren met kleding. Met als resultaat een gloednieuwe collectie met angstaanjagende monsters.

Levi’s werkt voor de lijn samen met Universal Monsters, de collectie originele horrorfilms van Universal Pictures. Denk daarbij aan voorbeelden als ‘Frankenstein’, ‘The Bride of Frankenstein’ en ‘The Mummy’.

De collectie bestaat uit verschillende shirts, sweatshirts, tops en accessoires. Allemaal combineren ze de klassieke Levi’s-Silhouetten met beelden en teksten van de originele posters van de iconische horrorfilms. In elk stuk worden zwart en wit afgewisseld met de neonkleuren geel en groen.

De Universal Monsters x Levi’s-Collectie is gisteren gelanceerd en verkrijgbaar bij een beperkt aantal Levi’s-Winkels, via de webshop van Levi’s en via de app van het merk.

Zien: KJ Apa is nieuwe onderbroekenmodel van Lacoste

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:10

De Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa, die je vooral kent als Archie uit 'Riverdale', is het nieuwe onderbroekenmodel van modehuis Lacoste. Het bekende modehuis dropte al enkele beelden online en die zijn alvast om je vingers bij af te likken!

De 25-jarige acteur en zanger pronkte ook op zijn eigen instagram met de nieuwe Lacoste-campagne. Naast een gewoon statisch beeld circuleert er nu ook een video waarin Apa in verschillende onderbroeken van het merk over trappen loopt.

Fans zijn natuurlijk door het dolle heen bij het zien van de sexy beelden...

Check ze hieronder:

Ontdek meer