Nieuwe film 'Karate Kid' aangekondigd

Karen Luiken-19 september 2022 om 06:22

Nu de serie ‘Cobra Kai’ een groot succes is en inmiddels al vijf seizoenen kent, heeft Sony aangekondigd dat er een nieuwe ‘Karate Kid’-film komt. Het project zou - als alles volgens planning verloopt - in de zomer van 2024 op het witte doek moeten verschijnen.

‘Cobra Kai’ is een vervolg op ‘The Karate Kid’, een film die inmiddels alweer dateert van het jaar 1984. Het verhaal gaat over Daniel die gepest wordt door studenten. Om de pestkoppen te kunnen verslaan, schakelt hij de hulp in van gevechtskunstmeester Miyagi.

In 2018, tientallen jaren na het verschijnen van ‘The Karate Kid’, kwam eerste seizoen van ‘Cobra Kai’ uit. Daarin spelen verschillende acteurs uit de film hun originele rol. Inmiddels is het vijfde seizoen in volle gang.

Over de nieuwe 'Karate Kid'-film' die nu is aangekondigd, zijn nog geen details bekend. Het is niet duidelijk waar het verhaal over gaat en welke acteurs er hun opwachting in zullen maken. We'll keep you posted!

Live action-versie van 'Totally Spies' in de maak

Karen Luiken-18 juni 2024 om 06:48

Sam, Alex en Clover, de drie spionnen uit het iconische programma ‘Totally Spies’, keren terug naar je scherm. Variety maakt bekend dat Amazon plannen heeft voor een live action-versie van de reeks.

In tegenstelling tot de animatieversie van de serie, krijgt de nieuwe film echte acteurs. Het is nog niet bekend wie deel uit gaan maken van de cast. Will Ferrell is aangetrokken als uitvoerend producent.

‘Totally Spies’ was vooral populair tussen 2001 en 2012; er zijn toen zes seizoenen van de serie en een film over de spionnen gemaakt. Dit jaar kreeg de reeks een boost met een zevende seizoen, en ook een achtste seizoen is al in de maak.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Ontdek meer