Nieuwe film 'Karate Kid' aangekondigd

Karen Luiken-19 september 2022 om 06:22

Nu de serie ‘Cobra Kai’ een groot succes is en inmiddels al vijf seizoenen kent, heeft Sony aangekondigd dat er een nieuwe ‘Karate Kid’-film komt. Het project zou - als alles volgens planning verloopt - in de zomer van 2024 op het witte doek moeten verschijnen.

‘Cobra Kai’ is een vervolg op ‘The Karate Kid’, een film die inmiddels alweer dateert van het jaar 1984. Het verhaal gaat over Daniel die gepest wordt door studenten. Om de pestkoppen te kunnen verslaan, schakelt hij de hulp in van gevechtskunstmeester Miyagi.

In 2018, tientallen jaren na het verschijnen van ‘The Karate Kid’, kwam eerste seizoen van ‘Cobra Kai’ uit. Daarin spelen verschillende acteurs uit de film hun originele rol. Inmiddels is het vijfde seizoen in volle gang.

Over de nieuwe 'Karate Kid'-film' die nu is aangekondigd, zijn nog geen details bekend. Het is niet duidelijk waar het verhaal over gaat en welke acteurs er hun opwachting in zullen maken. We'll keep you posted!

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer