Nieuwe film 'Karate Kid' aangekondigd

Karen Luiken-19 september 2022 om 06:22

Nu de serie ‘Cobra Kai’ een groot succes is en inmiddels al vijf seizoenen kent, heeft Sony aangekondigd dat er een nieuwe ‘Karate Kid’-film komt. Het project zou - als alles volgens planning verloopt - in de zomer van 2024 op het witte doek moeten verschijnen.

‘Cobra Kai’ is een vervolg op ‘The Karate Kid’, een film die inmiddels alweer dateert van het jaar 1984. Het verhaal gaat over Daniel die gepest wordt door studenten. Om de pestkoppen te kunnen verslaan, schakelt hij de hulp in van gevechtskunstmeester Miyagi.

In 2018, tientallen jaren na het verschijnen van ‘The Karate Kid’, kwam eerste seizoen van ‘Cobra Kai’ uit. Daarin spelen verschillende acteurs uit de film hun originele rol. Inmiddels is het vijfde seizoen in volle gang.

Over de nieuwe 'Karate Kid'-film' die nu is aangekondigd, zijn nog geen details bekend. Het is niet duidelijk waar het verhaal over gaat en welke acteurs er hun opwachting in zullen maken. We'll keep you posted!

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ticketverkoop 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' gestart

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 12:57

Potterheads, opgelet! Heb jij nog geen tickets gescoord voor de unieke experience 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience'? Dan is snel zijn nog de boodschap!

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience!

Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' zal plaatsvinden op het domein van Kasteel Domein Groenenberg vanaf 5 november.

Tickets zijn nog steeds te koop via deze link.

Check hieronder alvast enkele sfeerbeelden van een vorige editie:

Ontdek meer