Je kunt je nog aanmelden voor real life 'Squid Game' van Netflix

Karen Luiken-19 september 2022 om 06:14

Ben jij een spelletjesfanaat? En heb jij er altijd al van gedroomd om in ‘Squid Game’ te mogen spelen? Pak dan nu je kans. Netflix komt binnenkort met een ‘Squid Game’-realityreeks en dit is de allerlaatste mogelijkheid om je aan te melden.

Het project gaat ‘Squid Game: The Challenge’ heten en wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Via YouTube deelt Netflix nu een laatste oproep om je aan te melden voor de serie. Je moet minimaal 21 jaar oud zijn en Engels spreken om mee te kunnen doen.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Ontdek meer