Regisseur 'Squid Game' heeft spijt van dood deze personages

Karen Luiken-19 september 2022 om 06:07

Het tweede seizoen van ‘Squid Game’ is inmiddels aangekondigd en zal waarschijnlijk in 2024 uitkomen. Regisseur Hwang Dong-hyuk is momenteel druk bezig met de voorbereidingen, maar stuit daarbij wel op een paar problemen. Veel personages zijn in het eerste seizoen gedood en daar heeft hij nu - in sommige gevallen - spijt van.

“Elk personage waar de kijkers van hielden, is gestorven”, aldus Hwang Dong-yuk tijdens een persconferentie na het winnen van meerdere Emmy Awards. “Ik weet op dit moment niet wat ik moet doen. Ik had niet verwacht dat de serie zo groot zou worden. Om eerlijk te zijn heb ik sommige personages te snel laten sterven.”

Vooral van de moord op Kang Sae-byeok, gespeeld door Jung Ho-yeon, en Ji-yeong, gespeeld door Lee Yoo-mi, heeft de regisseur spijt. “Ik wil ze uit de dood laten terugkeren. Ik wil Ji-yeong weer tot leven wekken, maar haar goede vriend Sae-byeok is ook overleden. Het is moeilijk.”

Nieuwe 'The Last of Us'-aflevering komt vroeger online

Dieter Blarinckx-06 februari 2023 om 17:29

Goed nieuws voor de fans van de veelbesproken HBO-serie 'The Last of Us', want we hoeven helemaal niet zo lang te wachten voor de nieuwe aflevering. Dat maakte HBO zopas zelf bekend.

Aankomende zondag vindt de jaarlijkse Super Bowl plaats, een van de meest bekeken sportwedstrijden ter wereld. En aangezien de nieuwe afleveringen van 'The Last of Us' ook telkens op zondag online komen, heeft HBO nu een grote beslissing genomen.

De gloednieuwe aflevering zal immers uitzonderlijk vanaf vrijdagavond al online staan, in plaats van zondagavond. Zo hoeven ze niet te concurreren met de Super Bowl en garanderen ze hun goede kijkcijfers.

Ook Streamz - de streamingdienst waarop we in Vlaanderen kunnen kijken naar 'The Last Of Us' - heeft aangekondigd dat de nieuwe aflevering zaterdag al online zal staan.

Populaire actiefilm 'Bullet Train' staat nu op Netflix

Karen Luiken-06 februari 2023 om 06:36

Zin in een filmavondje? ‘Bullet Train’, de film die in juli uitkwam op het witte doek, is nu ook eindelijk gratis te bekijken. Althans, als je Netflix hebt. De streamingsdienst heeft het pareltje met Brad Pitt in de hoofdrol online gezet!

‘Bullet Train’ gaat over vijf moordenaars die allemaal op een Japanse sneltrein naar Kyoto stappen en er al snel achterkomen dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.

Naast Brad Pitt hebben ook Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji en Hiroyuki Sanada een rol in de actiefilm.

Ontdek meer