Regisseur 'Squid Game' heeft spijt van dood deze personages

Karen Luiken-19 september 2022 om 06:07

Het tweede seizoen van ‘Squid Game’ is inmiddels aangekondigd en zal waarschijnlijk in 2024 uitkomen. Regisseur Hwang Dong-hyuk is momenteel druk bezig met de voorbereidingen, maar stuit daarbij wel op een paar problemen. Veel personages zijn in het eerste seizoen gedood en daar heeft hij nu - in sommige gevallen - spijt van.

“Elk personage waar de kijkers van hielden, is gestorven”, aldus Hwang Dong-yuk tijdens een persconferentie na het winnen van meerdere Emmy Awards. “Ik weet op dit moment niet wat ik moet doen. Ik had niet verwacht dat de serie zo groot zou worden. Om eerlijk te zijn heb ik sommige personages te snel laten sterven.”

Vooral van de moord op Kang Sae-byeok, gespeeld door Jung Ho-yeon, en Ji-yeong, gespeeld door Lee Yoo-mi, heeft de regisseur spijt. “Ik wil ze uit de dood laten terugkeren. Ik wil Ji-yeong weer tot leven wekken, maar haar goede vriend Sae-byeok is ook overleden. Het is moeilijk.”

Netflix lost trailer voor het derde seizoen van 'Bridgerton'

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 14:07

Dearest gentle reader, Lady Whistledown is making her return! Netflix heeft zojuist de trailer gedropt voor het nieuwste seizoen van Bridgerton, waarin fans al een sneak peek krijgen van het prille liefdesgeluk van Penelope Featherington en Colin Bridgerton.

Waar in het vorige seizoen Anthony Bridgerton centraal stond, zal het verhaal deze keer rond Colin en Penelope draaien. Volgens de officiële synopsis van seizoen 3 op Netflix is Penelope eindelijk klaar om haar langdurige verliefdheid op Colin achter zich te laten. Maar dat betekent niet dat ze niet meer openstaat voor liefde. Nee, Penelope heeft besloten dat het tijd is om te trouwen - en het liefst met iemand die haar de vrijheid geeft om haar geheime leven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van de bemoeizuchtige ogen van haar moeder en zussen.

Het langverwachte derde seizoen van de kostuumdrama wordt uitgebracht in twee delen van elk 4 afleveringen. Het eerste deel staat gepland voor 16 mei 2024, gevolgd door het tweede deel op 13 juni 2024.

Zien: het nieuwste seizoen 'Tagmansion' op Streamz

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 07:44

Zon, zee en zuipen. Tagmansion is back, baby! Het volledige seizoen is nu te zien op streamz.

In het zesde seizoen trekken acht nieuwe ‘Tagmansion’-gezichten naar The Island Festival in Kroatië. Goed weer, knappe singles en chachi feestjes vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Bij aankomst van onze feestvierders stijgen de temperaturen meteen, en dit seizoen wordt heter dan ooit!

Binge ‘Tagmansion’ seizoen 6, nu volledig op Streamz en later ook op YouTube!

Ontdek meer