Regisseur 'Squid Game' heeft spijt van dood deze personages

Karen Luiken-19 september 2022 om 06:07

Het tweede seizoen van ‘Squid Game’ is inmiddels aangekondigd en zal waarschijnlijk in 2024 uitkomen. Regisseur Hwang Dong-hyuk is momenteel druk bezig met de voorbereidingen, maar stuit daarbij wel op een paar problemen. Veel personages zijn in het eerste seizoen gedood en daar heeft hij nu - in sommige gevallen - spijt van.

“Elk personage waar de kijkers van hielden, is gestorven”, aldus Hwang Dong-yuk tijdens een persconferentie na het winnen van meerdere Emmy Awards. “Ik weet op dit moment niet wat ik moet doen. Ik had niet verwacht dat de serie zo groot zou worden. Om eerlijk te zijn heb ik sommige personages te snel laten sterven.”

Vooral van de moord op Kang Sae-byeok, gespeeld door Jung Ho-yeon, en Ji-yeong, gespeeld door Lee Yoo-mi, heeft de regisseur spijt. “Ik wil ze uit de dood laten terugkeren. Ik wil Ji-yeong weer tot leven wekken, maar haar goede vriend Sae-byeok is ook overleden. Het is moeilijk.”

Texaanse vrouw waarschuwt voor 'Hocus Pocus 2': "poorten van de hel"

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:23

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 33-jarige Texaanse moeder die nu oproept om niet te kijken naar de nieuwe Disneyfilm 'Hocus Pocus 2'. Zij gelooft immers dat die film de "poorten van de hel" openzet.

Jamie Gooch is niet blij met het succes van 'Hocus Pocus 2' op de streamingdienst van Disney, Disney+. De overconservatieve Texaanse vrouw roept op om de film zo veel mogelijk te bannen uit de huiskamers. Waarom dan? Wel, ze is er namelijk van overtuigd dat de heksen écht zijn en kinderen ook écht kunnen vervloeken.

Ze gaat zelfs nóg een stapje verder door te beweren dat de heksen uit de film er voor zouden kunnen zorgen dat de poorten van hel geopend worden in de huiskamers van de Amerikaanse families die de film bekijken.

De Texaanse zei dat de "waarheid over heksen en tovenaars in de satanische kerk is dat zij kinderen misbruiken en offeren in hun spirituele aangelegenheden". "Word geen slachtoffer van de plannen van de hel", ging ze verder in haar post op sociale media.

Die post ging natuurlijk in een mum van tijd viraal, maar ondertussen heeft ze 'm al offline gehaald wegens té veel commotie.

'Hocus Pocus 2' is nu te streamen via Disney+.

Zien: trailer nieuwe seizoen 'American Horror Story' gedropt

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:16

Enkele dagen geleden werd het nieuwe seizoen van de horrorserie 'American Horror Story' officieel voorgesteld. 'AHS: NYC' dropt midden oktober, en naast een poster werd nu ook de allereerste teaser trailer gedropt!

Het nieuwe seizoen zal zich afspelen in New York City en kan rekenen op een tocpast met o.a. Charlie Carver, Isaac Powell, Zachary Quinto, Billie lourd, Nico Greetham, Patti LuPone en Leslie Grossman.

Over het verhaal is nog maar bitter weinig geweten, maar wél weten we al dat het elfde seizoen in de Verenigde Staten vanaf 19 oktober te streamen zal zijn.

Of bij ons Disney+ ook deze releasedatum aanhoudt, is helaas ook nog niet geweten.

Check de teaser hier:

Ontdek meer