Oeps: hacker dropt beelden van GTA 6

Dieter Blarinckx-18 september 2022 om 19:30

Het is een van de meest populaire en succesvolle gamefranchises ooit, maar nu heeft een hacker maar liefst 90 video’s online gegooid van het aankomende deel in de franchise: Grand Theft Auto 6.

Er wordt al lang gespeculeerd rond GTA 6, maar game developer Rockstar hield steeds de lippen stijf. Maar daar komt nu misschien verandering in, want een hacker heeft afgelopen weekend zo maar liefst 90 video’s online gegooid van de nieuwe game. Althans, dat is wat hij ons doet geloven.

Gamers en fans wachten al bijna tien jaar op GTA 6 en het internet stond dus in rep en roer nadat de gelekte video’s verschenen op het gekende GTAForums. En wat meteen opvalt aan de video’s: ze zien er absurd nice én geloofwaardig uit. Van de menustructuur tot de graphics, de beelden ademen de GTA-spirit. Daardoor wordt er nu online hevig gediscussieerd of het hier daadwerkelijke om de nieuwe GTA 6 gaat. De video’s beslaan verschillende fases van de ontwikkeling van de game. Sommige tonen enkel een personage dat aan het lopen is, andere zijn duidelijk enkel simpele animatie-tests.

Ondertussen werden de video’s al allemaal offline gehaald, wat doet vermoeden dat Rockstar in paniek schoot en alles op alles zette op de video’s zo snel mogelijk offline te halen.

Wie weet krijgen we dus binnenkort toch meer officiële info over de nieuwe game (fingers crossed)!

Tweede 'God of War' is snelst verkopende PlayStation-game ooit

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 17:08

Leuk nieuws voor de gamers - en dan vooral voor de fans van de ‘God Of War’-games - onder jullie, want PlayStation heeft bekendgemaakt dat de tweede game in de serie nu ook officieel de snelst verkopende PlayStation-game ooit is.

In de eerste week van de release van ‘God of War: Ragnarök’, ging de langverwachte game zo’n 5,1 miljoen keer over de toonbank én gedownload online via de PlayStation store. Dat is een zot record, niet alleen voor de 'God of War'-franchise, maar ook voor PlayStation zelf.

Deze indrukwekkende verkoopcijfers zorgen er namelijk ook voor dat Ragnarök de snelst verkopende game is voor PlayStation aller tijden. En daar zijn ze bij PlayStation natuurlijk héél blij mee!

Heb jij 'm al zitten spelen?

Vibe: 'Hogwarts Legacy' dropt sfeervideo op YouTube

Dieter Blarinckx-24 november 2022 om 16:21

Veel gamers en Potterheads kijken enorm uit naar februari 2023 want dan dropt eindelijk de langverwachte 'Harry Potter'-game, 'Hogwarts Legacy'. En om fans al wat in de juiste vibe te brengen, werd er een leuke sfeervideo gepost op YouTube.

De 20-minuten-durende video neemt je mee naar een herfstachtige setting in de felbesproken en langverwachte game. Waan je in de Wizarding World van J.K. Rowling met deze prachtige herfstbeelden van 'Hogwarts Legacy'.

"Geniet van de frisse herfstlucht tijdens een rustige ochtend rond de naburige heuvels achter Hogwarts", klinkt het in de caption van de video.

Check de video hieronder en speel 'Hogwarts Legacy' zelf vanaf februari 2023.

Ontdek meer