Populaire musical 'The Phantom of the Opera' stopt!

Dieter Blarinckx-18 september 2022 om 19:16

Jammerlijk nieuws uit de showbizzwereld want de populairste musical ooit, 'The Phantom of the Opera' stopt binnenkort. Dat werd afgelopen weekend bekendgemaakt.

Het is de langstlopende musical op Broadway ooit, maar na 35 jaar sluit binnenkort definitief het doek over de succesvolle musical 'The Phantom of the Opera'. Op 18 februari 2023 zal de allerlaatste voorstelling gespeeld worden. De musical werd geschreven door Andrew Lloyd Webber en was een instant hit. Meer dan 35 jaar was het dé populairste musical op Broadway, tot het coronavirus kwam. De theaters waren meer dan 18 maanden gesloten en de bezoekerscijfers staan nog niet op het niveau van voor de pandemie.

De musical is érg duur om te maken met al haar uitgebreide sets, rijkelijke kostuums, een grote cast en een groot orkest. En dat kan helaas niet meer betaald worden met de inkomsten post-corona. Daarom werd er beslist om definitief te stoppen met de musical.

Wie 'm dus nog wil zien voor het te laat is, kan nu nog tickets kopen. Maar let op: 18 februari 2023 is de allerlaatste dag dat je 'm kan gaan zien!

CAMILLE speelt hoofdrol in nieuwe muzikale telenovelle

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 05:44

De telenovelle ‘Lisa’ krijgt een opvolger bij VTM en drie keer raden wie daar de hoofdrol in gaat spelen? CAMILLE! De splinternieuwe reeks moet in 2024 op het scherm verschijnen. De opnames beginnen in 2023.

De telenovelle wordt een modern sprookje, dat dit keer overgoten wordt met een muzikale saus. De reeks vertelt het verhaal van een bijzonder meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek.

“De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig", zegt Camille. "Zelf hou ik erg veel van het telenovelle-genre. Niets gezelliger dan onder een dekentje meeleven met een romantisch en dromerig verhaal, dat tegelijk spannend en meeslepend is. Ik kijk er enorm naar uit om nu zelf deel uit te maken van dat sprookje en in de huid te kruipen van een jong meisje dat haar dromen wil najagen, zoals ook ik dat heb gedaan.”

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Ontdek meer