Populaire musical 'The Phantom of the Opera' stopt!

Dieter Blarinckx-18 september 2022 om 19:16

Jammerlijk nieuws uit de showbizzwereld want de populairste musical ooit, 'The Phantom of the Opera' stopt binnenkort. Dat werd afgelopen weekend bekendgemaakt.

Het is de langstlopende musical op Broadway ooit, maar na 35 jaar sluit binnenkort definitief het doek over de succesvolle musical 'The Phantom of the Opera'. Op 18 februari 2023 zal de allerlaatste voorstelling gespeeld worden. De musical werd geschreven door Andrew Lloyd Webber en was een instant hit. Meer dan 35 jaar was het dé populairste musical op Broadway, tot het coronavirus kwam. De theaters waren meer dan 18 maanden gesloten en de bezoekerscijfers staan nog niet op het niveau van voor de pandemie.

De musical is érg duur om te maken met al haar uitgebreide sets, rijkelijke kostuums, een grote cast en een groot orkest. En dat kan helaas niet meer betaald worden met de inkomsten post-corona. Daarom werd er beslist om definitief te stoppen met de musical.

Wie 'm dus nog wil zien voor het te laat is, kan nu nog tickets kopen. Maar let op: 18 februari 2023 is de allerlaatste dag dat je 'm kan gaan zien!

Welk element uit Avatar ben jij? Netflix lanceert quiz

Karen Luiken-17 februari 2024 om 07:58

Lucht, aarde, water of vuur. Welk element hoort bij jou? Om daarachter te komen kun je nu een speciaal door Netflix in het leven geroepen quiz doen.

De vier naties Air Nomands, Earth Kingdom, Water Tribe en Fire Nation spelen een belangrijke rol in de langverwachte Netflix-serie ‘Avatar: The Last Airbender’, die vanaf donderdag 22 februari te zien zal zijn. Elk element heeft zo zijn betekenis, maar welke past het best bij jou? Netflix heeft tien simpele vragen opgesteld die, als je ze allemaal naar waarheid invult, voor een antwoord zullen zorgen.

Eén van de vragen luidt als volgt: je wordt wakker in een boot en weet niet meer hoe je heet of bij welke natie je hoort. De kapitein doet een aardig aanbod om je te helpen. Wat doe je? Het antwoord dat je geeft, heeft – uiteraard – invloed op de uitslag. Klik hier voor de complete quiz.

'Outer Banks'-acteur opgepakt

Karen Luiken-16 februari 2024 om 16:02

Austin North heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt. De acteur, vooral bekend door zijn rol in ‘Outer Banks’, is opgepakt door de politie nadat hij personeelsleden van een ziekenhuis in Las Vegas had aangevallen. Dat meldt TMZ.

Tijdens een bezoekje aan het ziekenhuis zou Austin zich agressief hebben gedragen door op de eerste hulp een verpleegster te slaan en twee andere medewerkers te duwen. Beveiligers hielden hem vast tot politieagenten arriveerden en hem meenamen naar het politiebureau. Daar heeft de acteur een tijdje gezeten, totdat hij op borgtocht vrijkwam.

Via Instagram reageert Austin op het hele gebeuren. Hij heeft spijt van zijn acties en kan zich naar eigen zeggen maar weinig herinneren van wat er allemaal heeft plaatsgevonden. “Mijn vriend bracht me naar het ziekenhuis omdat ik dacht dat ik een hartaanval kreeg”, aldus de acteur.

Na verschillende tests bleek het niet om een hartaanval, maar om een ernstige paniekaanval gegaan. “Ik kan me niet veel herinneren van die dag in het ziekenhuis. Ik heb heel veel respect voor de hulpverleners en medewerkers. Ik kamp al jaren met angsten en dit was de meest extreme paniekaanval die ik ooit heb gehad.”

Ontdek meer