Populaire musical 'The Phantom of the Opera' stopt!

Dieter Blarinckx-18 september 2022 om 19:16

Jammerlijk nieuws uit de showbizzwereld want de populairste musical ooit, 'The Phantom of the Opera' stopt binnenkort. Dat werd afgelopen weekend bekendgemaakt.

Het is de langstlopende musical op Broadway ooit, maar na 35 jaar sluit binnenkort definitief het doek over de succesvolle musical 'The Phantom of the Opera'. Op 18 februari 2023 zal de allerlaatste voorstelling gespeeld worden. De musical werd geschreven door Andrew Lloyd Webber en was een instant hit. Meer dan 35 jaar was het dé populairste musical op Broadway, tot het coronavirus kwam. De theaters waren meer dan 18 maanden gesloten en de bezoekerscijfers staan nog niet op het niveau van voor de pandemie.

De musical is érg duur om te maken met al haar uitgebreide sets, rijkelijke kostuums, een grote cast en een groot orkest. En dat kan helaas niet meer betaald worden met de inkomsten post-corona. Daarom werd er beslist om definitief te stoppen met de musical.

Wie 'm dus nog wil zien voor het te laat is, kan nu nog tickets kopen. Maar let op: 18 februari 2023 is de allerlaatste dag dat je 'm kan gaan zien!

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

Efteling voegt iets extra toe aan 'De Vliegende Hollander'

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:50

Eén van de meest geliefde en iconische attracties uit de Efteling is toch wel 'De Vliegende Hollander'. Die spannende boottocht krijgt binnenkort een gloednieuwe scène.

Op de plek waar opvarenden tot voor kort geconfronteerd werden met een watergordijn en een videoprojectie, wordt er nu volop een nieuwe scène gebouwd. Vanaf 1 april zullen de bezoekers immers door een kerkhof van vervallen scheepswrakken varen. De hele nieuwe scène werd ontworpen door Karel Willemen.

"Het felle licht toont ons kortstondig een scheepswrak met een vermolmd, engelachtig boegbeeld. Een tweede en derde blikseminslag openbaren in een korte flits meerdere wrakken en boegbeelden die ons als sirenen toe lijken te zingen", klinkt het in het officiële bericht.

"Vanaf 1 april ontdek je iets nieuws in 'De Vliegende Hollander'! 🤩 Durf jij straks het kerkhof van vervallen scheepswrakken te trotseren? ⚓", klinkt het bij de aankondiging van het Nederlandse themapark op insta.

Bekijk de teaser hieronder:

Ontdek meer