Zwangere Blake Lively deelt foto's om van paparazzi af te zijn

Karen Luiken-18 september 2022 om 17:05

Blake Lively heeft het helemaal gehad met fotografen die haar lastigvallen. De ‘Gossip Girl’-ster is zwanger en sinds dat bekend is, wijken paparazzi niet meer van haar zijde. Ze is er zo klaar mee dat ze nu zelf foto’s op Instagram deelt in de hoop met rust gelaten te worden.

Afgelopen week werd duidelijk dat Blake en haar man Ryan Reynolds, die samen al drie dochters hebben, een kindje verwachten. Blake verscheen met een babybuikje op een evenement en is sindsdien erg geliefd bij paparazzi.

“Hier zijn foto’s van mij terwijl ik zwanger ben”, schrijft Blake bij een reeks plaatjes. “De elf jongens die buiten mijn huis wachten op een waarneming kunnen me nu met rust laten. Je maakt mij en mijn kinderen bang. Dank aan alle anderen voor alle liefde en respect voor het ontvolgen van accounts die foto’s van mijn kinderen delen. De macht ligt in jullie handen. En ook een bedankje aan media die een ‘No Kids Policy’ hebben. Jullie maken het verschil.”

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer