Zwangere Blake Lively deelt foto's om van paparazzi af te zijn

Karen Luiken-18 september 2022 om 17:05

Blake Lively heeft het helemaal gehad met fotografen die haar lastigvallen. De ‘Gossip Girl’-ster is zwanger en sinds dat bekend is, wijken paparazzi niet meer van haar zijde. Ze is er zo klaar mee dat ze nu zelf foto’s op Instagram deelt in de hoop met rust gelaten te worden.

Afgelopen week werd duidelijk dat Blake en haar man Ryan Reynolds, die samen al drie dochters hebben, een kindje verwachten. Blake verscheen met een babybuikje op een evenement en is sindsdien erg geliefd bij paparazzi.

“Hier zijn foto’s van mij terwijl ik zwanger ben”, schrijft Blake bij een reeks plaatjes. “De elf jongens die buiten mijn huis wachten op een waarneming kunnen me nu met rust laten. Je maakt mij en mijn kinderen bang. Dank aan alle anderen voor alle liefde en respect voor het ontvolgen van accounts die foto’s van mijn kinderen delen. De macht ligt in jullie handen. En ook een bedankje aan media die een ‘No Kids Policy’ hebben. Jullie maken het verschil.”

Zien: Stien & Simon genieten van vakantie op Jamaica

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:44

De boog kan niet altijd gespannen staan ten huize Stien Edlund & Simon Eeraerts. De twee genieten nu immers van welverdiende congé op het tropische eiland Jamaica.

Het content creator-koppel is de laatste tijd zeer druk bezig met hun eigen VTM GO-programma en kledingmerk Avo&Cado, dus was het hoog tijd voor wat welverdiende vakantie.

Via sociale media nemen Simon en Stien ons mee op hun paradijselijke trip naar Jamaica. En die eerste beelden op insta zien er fenomenaal en onvergetelijk uit.

Enjoy lovebirds!

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer