Zwangere Blake Lively deelt foto's om van paparazzi af te zijn

Karen Luiken-18 september 2022 om 17:05

Blake Lively heeft het helemaal gehad met fotografen die haar lastigvallen. De ‘Gossip Girl’-ster is zwanger en sinds dat bekend is, wijken paparazzi niet meer van haar zijde. Ze is er zo klaar mee dat ze nu zelf foto’s op Instagram deelt in de hoop met rust gelaten te worden.

Afgelopen week werd duidelijk dat Blake en haar man Ryan Reynolds, die samen al drie dochters hebben, een kindje verwachten. Blake verscheen met een babybuikje op een evenement en is sindsdien erg geliefd bij paparazzi.

“Hier zijn foto’s van mij terwijl ik zwanger ben”, schrijft Blake bij een reeks plaatjes. “De elf jongens die buiten mijn huis wachten op een waarneming kunnen me nu met rust laten. Je maakt mij en mijn kinderen bang. Dank aan alle anderen voor alle liefde en respect voor het ontvolgen van accounts die foto’s van mijn kinderen delen. De macht ligt in jullie handen. En ook een bedankje aan media die een ‘No Kids Policy’ hebben. Jullie maken het verschil.”

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer