'Pretty Little Liars'-acteur vader geworden

Karen Luiken-18 september 2022 om 16:56

Ian Harding is voor het eerst papa geworden. De ‘Pretty Little Liars’-acteur laat via Instagram weten dat hij en zijn vrouw Sophie een kindje hebben gekregen.

Met een foto van het handje van de kleine spruit werd het nieuws bekendgemaakt, nota bene op de verjaardag van Ian Harding. “Bedankt voor de verjaardagswensen”, schrijft hij. “Ik ben het afgelopen jaar voor veel dingen dankbaar, maar bovenal ben ik dankbaar voor het beste verjaardagscadeau dat een man zich kan wensen.”

Het is niet duidelijk of Ian en Sophie een zoon of dochter hebben gekregen. Ook is het niet bekend wanneer de kleine precies ter wereld kwam en welke naam hij of zij heeft gekregen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Charli en Dixie D'Amelio haatten elkaar

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:26

Charli en Dixie D’Amelio zijn zusjes, maar ook hele goede vriendinnen. Al is dat laatste niet altijd het geval geweest. In een aflevering van ‘The Drew Barrymore Show’ vertellen de twee dat ze elkaar als kinderen hebben gehaat.

Vooral op de lage school was de band allesbehalve hecht. Dixie zegt dat ze niet door een deur konden totdat ze samen naar de middelbare school gingen. “Toen werden we ineens beste vrienden. We gingen elk weekend samen naar een feest”, aldus de oudste zus. “Het gebeurde uit het niets. Voorheen konden we elkaar wekenlang niet spreken, maar nu kan ik me niet eens herinneren wanneer we voor het laatst ruzie hebben gehad.”

Inmiddels kunnen Dixie en Charli niet meer zonder elkaar. De zusjes zitten samen in een realityshow, helpen elkaar met hun influencercarrière en zijn huisgenootjes. “We wonen nu met z’n tweetjes. Dat is heel leuk”, zegt Charli.

Ontdek meer