Qmusic lanceert nieuw event: Q-Pop

Dieter Blarinckx-17 september 2022 om 16:54- Foto:

Qmusic

De Vlaamse radiozender Qmusic heeft zopas groot nieuws bekendgemaakt: na het immense succes van de Foute party komen ze nu met een gloednieuw evenement: Q-Pop!

Nationale en internationale artiesten zakken af naar het podium van het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 26 november. Dan vindt immers de eerste editie plaats van het gloednieuwe muzikale event van Qmusic, Q-Pop. Fans van de radiozender kunnen rekenen op een ganse avond vol met de grootste Q-hits en live acts.

Voorlopig is helaas nog niet geweten welke artiesten er allemaal zullen zijn die avond, dus stay tuned voor updates!

Wie graag een ticket wil scoren voor Q-Pop kan dat vanaf vrijdag 23 september!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Ontdek meer