Lesley heeft EOTB-tatoeage laten zetten

Karen Luiken-17 september 2022 om 06:46

Lesley Versprille zal haar hele leven herinnerd worden aan haar deelname aan 'Ex On The Beach: Double Dutch'. Niet alleen vanwege de avonturen die ze in het programma beleefde, ook omdat de realityster een tatoeage van de show op haar lichaam heeft laten vereeuwigen.

In het zevende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ was Lesley een spraakmakend figuur. Ze deed niet moeilijk over een wild avontuurtje in bed en deelde de lakens met verschillende mannen. Het was een avontuur om nooit te vergeten en dus besloot ze er een speciale ode aan te brengen.

Het inktplaatje staat op haar arm en - zo laat Lesley in een Q&A op Instagram weten - laat een aantal cijfers en letters zien. "De coördinaten van waar de villa van 'Ex On The Beach' stond", legt Lesley uit.

Cheryl Cole geeft reactie op overlijden Liam Payne

Karen Luiken-19 oktober 2024 om 09:08

Cheryl Cole heeft voor het eerst van zich laten horen na het overlijden van haar ex Liam Payne. De twee artiesten deelden samen een zoon, Bear, die ze zeven jaar geleden verwelkomden.

Cheryl deelt een foto van Liam en hun zoon Bear en schrijft daarbij dat ze een onbeschrijfelijke pijn voelt. “Terwijl ik probeer om te gaan met deze wereldschokkende gebeurtenis en mijn eigen verdriet te verwerken in deze onbeschrijfelijk pijnlijke tijd, wil ik iedereen er vriendelijk aan herinneren dat we een mens verloren hebben”, aldus Cheryl. “Liam was niet alleen een popster en beroemdheid, hij was een zoon, broer, oom, dierbare vriend en vader voor onze 7-jarige zoon. Een zoon die nu de realiteit onder ogen moet zijn dat hij zijn vader nooit meer zal zien.”

“Wat mij het meest dwarszit”, vervolgt Cheryl, “is dat Bear op een dag de afschuwelijke berichten en media-uitbuiting van de afgelopen twee dagen zal zien. Het breekt mijn hart nog meer dat ik hem daar in de toekomst niet tegen kan beschermen. Voordat je opmerkingen plaatst of video’s maakt, vraag jezelf dan af of je wil dat je eigen kind of familieleden ze zouden willen lezen. Geef Liam alsjeblieft de waardigheid die hij heeft overgehouden na zijn dood om in vrede te kunnen rusten.”

Vriendin Liam Payne ‘compleet de weg kwijt’ na plotselinge overlijden

Karen Luiken-19 oktober 2024 om 08:30

Kate Cassidy, de vriendin van Liam Payne, heeft voor het eerst gereageerd op het plotselinge overlijden van haar grote liefde.

Kate schrijft ‘compleet de weg kwijt te zijn’. “Bedankt voor alle lieve berichten die jullie me hebben gestuurd”, begint ze haar bericht. “Ik ben compleet de weg kwijt. Niets voelde echt in de afgelopen paar dagen.”

De vriendin van Liam, die twee jaar met hem samen was, vraagt om privacy en rust. “Liam, mijn engel. Je bent alles. Ik wil dat je weet dat ik onvoorwaardelijk van je hield en dat ik de rest van mijn leven van je zal blijven houden. Ik hou van je Liam.”

Liam en Kate waren samen in Argentinië, maar Kate was daar niet meer op het moment dat Liam overleed. Kate was eerder naar huis gegaan.

Ontdek meer