Leonardo DiCaprio krijgt mogelijk rol in 'Squid Game'

Karen Luiken-17 september 2022 om 06:36

Het zou zomaar eens kunnen dat we Leonardo DiCaprio in een toekomstig seizoen van ‘Squid Game’ gaan zien. Regisseur Hwang Dong-hyuk heeft in een gesprek met Variety duidelijk gemaakt dat de acteur, die een groot fan is van de serie, mogelijk een rol aangeboden krijgt.

Dat zei de regisseur vrijdag tijdens een door Netflix georganiseerde persconferentie in Seoul. Toen hij de vraag kreeg of een bekende Hollywood-ster in het tweede seizoen van ‘Squid Game’ zou schitteren, antwoordde hij: “Er zal geen bekende Hollywood-acteur in het tweede seizoen verschijnen. Dat staat niet in het plan. Maar misschien wel in het derde seizoen.”

En wie zou die bekende Hollywood-acteur dan zijn? Nou, Leonardo dus. “Hij heeft gezegd dat hij een groot fan is van ‘Squid Game’, dus misschien kunnen we hem, als de kans het toelaat, vragen om mee te doen aan de games”, besluit Hwang Dong-hyuk.

De opnames van het tweede seizoen starten volgend jaar. De afleveringen moeten in 2023 op Netflix verschijnen.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Releasedatum 'Secret Invasion' gelekt: nieuwste Marvel crossover komt eraan!

Nezir Yikik-29 maart 2023 om 16:23- Foto:

Marvel Studios

De lanceringsdatum van Marvels nieuwste crossover-serie ‘Secret Invasion’, lijkt ineens niet meer zo secret te zijn. Een medewerker bij Disney+ zou de verborgen landingspagina per ongeluk al actief gezet hebben. Een blunder of eerder een doordachte zet van de streamingdienst om awareness te creëren?

Marvel Studios heeft het niet makkelijk om geheimen te bewaren. Nu maakt het moederbedrijf het hen nóg iets moeilijker. Maandag werd de website van Disney+ geüpdate met de releasedatum van de langverwachte crossover-serie ‘Secret Invasion’.

Het duurde niet lang voor de pagina opnieuw offline werd gehaald. Hoeveel superhelden Disney+ ook onder zijn vleugel heeft, ze lijken niet sneller te zijn oplettende fans. Normaal gezien zouden we de nieuwe crossover vanaf 21 juni 2023 kunnen streamen, of dat hopen we toch.

De cast bestaat uit terugkerende MCU-sterren waaronder: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (War Machine) en Martin Freeman (Agent Ross). Daarnaast vinden ook enkele nieuwe gezichten hun weg naar het Marvel Cinematic Universe, zoals onder meer actrice Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones).

Marvel Studios baas Kevin Feige kondigde de serie in december 2020 al aan en liet weten dat het een significante invloed zou hebben op het MCU. De laatste update kregen we in september nog in de vorm van een trailer.

Ontdek meer