Leonardo DiCaprio krijgt mogelijk rol in 'Squid Game'

Karen Luiken-17 september 2022 om 06:36

Het zou zomaar eens kunnen dat we Leonardo DiCaprio in een toekomstig seizoen van ‘Squid Game’ gaan zien. Regisseur Hwang Dong-hyuk heeft in een gesprek met Variety duidelijk gemaakt dat de acteur, die een groot fan is van de serie, mogelijk een rol aangeboden krijgt.

Dat zei de regisseur vrijdag tijdens een door Netflix georganiseerde persconferentie in Seoul. Toen hij de vraag kreeg of een bekende Hollywood-ster in het tweede seizoen van ‘Squid Game’ zou schitteren, antwoordde hij: “Er zal geen bekende Hollywood-acteur in het tweede seizoen verschijnen. Dat staat niet in het plan. Maar misschien wel in het derde seizoen.”

En wie zou die bekende Hollywood-acteur dan zijn? Nou, Leonardo dus. “Hij heeft gezegd dat hij een groot fan is van ‘Squid Game’, dus misschien kunnen we hem, als de kans het toelaat, vragen om mee te doen aan de games”, besluit Hwang Dong-hyuk.

De opnames van het tweede seizoen starten volgend jaar. De afleveringen moeten in 2023 op Netflix verschijnen.

Texaanse vrouw waarschuwt voor 'Hocus Pocus 2': "poorten van de hel"

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:23

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 33-jarige Texaanse moeder die nu oproept om niet te kijken naar de nieuwe Disneyfilm 'Hocus Pocus 2'. Zij gelooft immers dat die film de "poorten van de hel" openzet.

Jamie Gooch is niet blij met het succes van 'Hocus Pocus 2' op de streamingdienst van Disney, Disney+. De overconservatieve Texaanse vrouw roept op om de film zo veel mogelijk te bannen uit de huiskamers. Waarom dan? Wel, ze is er namelijk van overtuigd dat de heksen écht zijn en kinderen ook écht kunnen vervloeken.

Ze gaat zelfs nóg een stapje verder door te beweren dat de heksen uit de film er voor zouden kunnen zorgen dat de poorten van hel geopend worden in de huiskamers van de Amerikaanse families die de film bekijken.

De Texaanse zei dat de "waarheid over heksen en tovenaars in de satanische kerk is dat zij kinderen misbruiken en offeren in hun spirituele aangelegenheden". "Word geen slachtoffer van de plannen van de hel", ging ze verder in haar post op sociale media.

Die post ging natuurlijk in een mum van tijd viraal, maar ondertussen heeft ze 'm al offline gehaald wegens té veel commotie.

'Hocus Pocus 2' is nu te streamen via Disney+.

Zien: trailer nieuwe seizoen 'American Horror Story' gedropt

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:16

Enkele dagen geleden werd het nieuwe seizoen van de horrorserie 'American Horror Story' officieel voorgesteld. 'AHS: NYC' dropt midden oktober, en naast een poster werd nu ook de allereerste teaser trailer gedropt!

Het nieuwe seizoen zal zich afspelen in New York City en kan rekenen op een tocpast met o.a. Charlie Carver, Isaac Powell, Zachary Quinto, Billie lourd, Nico Greetham, Patti LuPone en Leslie Grossman.

Over het verhaal is nog maar bitter weinig geweten, maar wél weten we al dat het elfde seizoen in de Verenigde Staten vanaf 19 oktober te streamen zal zijn.

Of bij ons Disney+ ook deze releasedatum aanhoudt, is helaas ook nog niet geweten.

Check de teaser hier:

Ontdek meer