Emotionele David Beckham wacht 14u om kist overleden Queen te zien

Dieter Blarinckx-16 september 2022 om 16:57- Foto:

YouTube - The Royal Family Channel

In Londen is er maar één ding dat telt dezer dagen, en dat is een laatste groet uitbrengen aan de overleden Queen Elizabeth II. Bijgevolg zijn de wachtrijen om binnen te geraken lang, zéér lang. Dat heeft ook David Beckham ondervonden.

De Queen was immens populair bij haar volk en dat is te zien aan de énorme wachtrijen om Westminster Hall binnen te geraken. Gemiddeld schuif je nu zo’n 14u aan om de Queen een laatste groet te brengen. Ook David Beckham wachtte zo’n 14u lang in de rij.

Op beelden is te zien hoe Beckham vrij emotioneel langs de kist van Queen Elizabeth II passeert en ook een laatste groet brengt.

“Het is heel speciaal om hier te zijn en om de verhalen van anderen te horen”, aldus Beckham in een reactie aan het Britse Sky News.

Bekijk het hier:

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer