Emotionele David Beckham wacht 14u om kist overleden Queen te zien

Dieter Blarinckx-16 september 2022 om 16:57- Foto:

YouTube - The Royal Family Channel

In Londen is er maar één ding dat telt dezer dagen, en dat is een laatste groet uitbrengen aan de overleden Queen Elizabeth II. Bijgevolg zijn de wachtrijen om binnen te geraken lang, zéér lang. Dat heeft ook David Beckham ondervonden.

De Queen was immens populair bij haar volk en dat is te zien aan de énorme wachtrijen om Westminster Hall binnen te geraken. Gemiddeld schuif je nu zo’n 14u aan om de Queen een laatste groet te brengen. Ook David Beckham wachtte zo’n 14u lang in de rij.

Op beelden is te zien hoe Beckham vrij emotioneel langs de kist van Queen Elizabeth II passeert en ook een laatste groet brengt.

“Het is heel speciaal om hier te zijn en om de verhalen van anderen te horen”, aldus Beckham in een reactie aan het Britse Sky News.

Bekijk het hier:

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer